Nejdivnější diety světových celebrit. Které to jsou? | Moje zdraví

Nejdivnější diety světových celebrit. Které to jsou?

5. května 2023 • 06:00

Celebrity jsou známé tím, že jejich touha po štíhlé postavě jde mnohdy za hranici normálu. Hubenost je jediným cílem, bez ohledu na to, jak moc je dieta drastická či zdraví škodlivá. Které celebrity držely ty nejdivnější diety? 

Kontroverzní dieta Kim Kardashian

Kim Kardashian je známá nejen svými plastikami, ale také drastickou dietou, kvůli které se dostala do formy na Met Gala v roce 2022. Kim tehdy shodila během několika málo týdnů kolem 15 kilogramů. Ze stravy vynechala sacharidy a jedla pouze bílkoviny a tuky.

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Hubnutí do plavek? Ne! Jak na láskyplné hubnutí?VIDEO 

"Rok zdraví" Rebel Wilson

Herečka Rebel Wilson údajně zhubla na základě metody, kterou před více než 100 lety vypracoval Franz Xaver Mayr, rakouský lékař. Mnozí jeho teorii považují za nesmyslnou, jelikož si zakládá na tzv. vědomém stravování. Základem všeho je jíst co nejpomaleji a každé sousto pořádně rozžvýkat. Wilson takto jedla rok, který sama nazvala "rokem zdraví". 

Syrová dieta Venus Williams

Tenistka Venus Williams se zhlédla v dietě složené pouze z rostlinných tepelně neupravených potravin. Důvodem nebyla ani tak redukce váhy jako její autoimunitní porucha, kterou jí lékaři diagnostikovali před více než 10 lety. Svým rozhodnutím stát se vegankou pak inspirovala další sportovce i světové celebrity.

 

Master Cleanse dieta Beyoncé 

Tento typ redukce je založený na desetidenním popíjení speciálního nápoje složeného z citronové šťávy, kajenského pepře a javorového sirupu. Nápoj je to jediné, co se během těchto 10 dní může konzumovat. 

Lososová dieta Mariah Carey

Mariah je pověstná svou často se střídající váhou. Proto neustále hledá způsoby, jak zhubnout a být ve formě. Jednou z diet, které vyzkoušela, byla i dieta, během které jedla pouze lososa a kapary

Syrová vejce Marilyn Monroe

Historie dietních bizárů jde však daleko za 90. léta minulého století. Poměrně zvláštní diety držela také herečka Marilyn Monroe. Ta konzumovala syrová vejce smíchaná s mlékem

Autor: Valentina Lebová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.