Nejlepší sexuální pozice, které rozhodně vyzkoušejte ve vedrech! | Moje zdraví

Nejlepší sexuální pozice, které rozhodně vyzkoušejte ve vedrech!

Nejlepší sexuální pozice, které rozhodně vyzkoušejte ve vedrech!
... • Autor: iStock
28. července 2023 • 06:00

Ačkoliv by měl být sex součástí denní rutiny po celý rok, v horkých letních dnech je někdy obtížné přežít milování bez úhony. Přemíra potu, přehřátá těla a vzduch na padnutí ten slastný požitek takříkajíc mírně kazí. Co s tím? 

Aby letní sex zůstal bez úhony, začněte rozhodně tím jednodušším: dejte si k posteli větrák, otevřete dokořán okna nebo nastavte klimatizaci tak, aby vám v pokoji, kde se milujete, bylo příjemně. 

Video se připravuje ...
Podcast Maminka: Sex a intimita ve vztahu po porodu - bude to jako dřív?

Zapomínat byste neměli ani na dostatečnou hydrataci těla v podobě tekutin. 

Pak je ten správný čas zaměřit se na takové sexuální pozice, při nichž se vaše tělo nebude tolik lepit na to partnerovo. Jaké to jsou? 

Kreativitě se meze nekladou

V tomto ohledu je sex naprosto skvělý. Dá se přizpůsobit jakémukoli počasí i vašemu momentálnímu rozpoložení. 

Začít můžete předehrou ve studené sprše nebo za pomoci kostek ledu. Příjemně se zchladíte a studenou sprchou krásně prokrvíte každou část svého těla. 

Z pozic pak stojí za to vyzkoušet právě tyto: 

Slastný orál

Pokud patříte mezi milovníky orálního sexu, pak se nebojte, že si ho během horkých letních dnů budete muset  odpírat. Jděte na to hezky od lesa. Zkuste orál vkleče. Tím se nebudete svým tělem lepit na partnerovo a požitek z této techniky zůstane stejný.

Jak na něj? Klekněte si na vychlazenou zem nebo klidně využijte sprchový kout. Váš partner si jistě rád postojí, zatímco se mu budete věnovat. 

Pejsek vestoje

Penetrace zezadu vždy umožňuje hlubší průnik penisu do pochvy. Zatímco jste zvyklí praktikovat tuto pozici pod svými peřinami, léto je ideálním časem na změnu. 

Pozici pejska můžete zkusit hravě i vestoje, kde kontakt upocených těl můžete lépe korigovat. Zároveň zlepšíte cirkulaci vzduchu a snížíte míru vzájemného zahřívání. Pejska vestoje můžete zkusit také ve sprše. 

Motýlek

Motýlek je modifikovaná pozice misionáře. Nebudete však ležet přímo pod partnerem. Lehněte si například na stůl zadečkem k jeho okraji. Partner si stoupne mezi vaše kolena, tj. kolmo k vám. Zážitek zůstane zachován a všudypřítomné vedro již nebude na škodu. 

Na koníčka

Stejně jako pejska vestoje můžete zkusit také pozici koníčka. Ta je založená na stejném principu, kdy se maximalizuje prožitek, zatímco kontakt obou těl nebude tak znatelný. Partnerka si klekne na všechny čtyři, partner klečící na kolenou přistoupí zezadu. Pozice koníčka umožňuje hlubokou penetraci. Tuto pozici v horkých letních dnech určitě oceníte. 

Během horkých letních dnů můžete zkusit také dráždění rukou nebo použít sexuální pomůcky, které máte schované ve svém šuplíku. 

Víte, kolik sexuálních pozic v průměru vystřídáme během jednoho pohlavního styku?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.