Pět nejlepších sexuálních poloh pro ženy, které spí se ženami | Moje zdraví

Pět nejlepších sexuálních poloh pro ženy, které spí se ženami

Pět nejlepších sexuálních poloh pro ženy, které spí se ženami
Láska mezi ženami může být něžná i divoká • Autor: iStock.com
30. června 2023 • 06:00

Když spolu pohlavní styk provozují dvě ženy, je to stejně krásné, jedinečné a osvobozující, jako když se miluje jakýkoliv jiný pár. Jaké praktiky je dokáží nejvíce rozvášnit? Varování: Následující text není pro prudérní povahy.

Raketa

Čtyřiadvacetiletá Američanka jménem Ráchel uvádí, že její nejoblíbenější sexuální polohou s jinou ženou je takzvaná „raketa“. Při této poloze si lehne na postel a druhá žena se jí rozkročí u obličeje, takže má tvář u klitorisu druhé ženy. Můžete tak stacionárně zůstat a nic nedělat. Podle Ráchel je ale lepší se pohupovat dopředu a dozadu, jen tak najdete ty správné body, které vás dovedou ke slasti.

Video se připravuje ...
Jak často by muži měli masturbovat?VIDEO 

Třiadvacetiletá Mia je také fanouškem této polohy. Sedí na tváři partnerky, zatímco masturbuje s pomocí vibrátoru. Dobré je, aby žena, která je „nahoře“, měla nějakou oporu, je tak vhodné, aby se držela například rámu postele či stolu.

Poloha 69

Tato poloha je velmi oblíbená snad mezi všemi. Vrchol blaha při ní prožívá jak žena „nahoře“, tak ta „dole“. Obě se mohou dokonale uvolnit. Při provozování této polohy máte k sobě fyzicky velmi blízko. Jedná se o velmi intimní sexuální polohu. Sex bychom opravdu neměli brát jako nějaký olympijský sport, naopak si ho musíme užívat plnými doušky a poznávat další a další záhyby těla svého partnera je úžasné.

Nůžky

Asi nejběžnější lesbickou sexuální pozicí jsou takzvané nůžky. Není třeba popisovat, jak takto poloha vypadá. Možná se to nezdá, ale „nůžky“ jsou celkem komplikované. Pokud máte podobná těla, většinou to nikomu nedělá problém. Ale pokud ani jedna z vás není moc flexibilní či trpí nadváhou, asi to jen tak lehce nepůjde.

Ruční misionář

Pro ty, které mají rády oční kontakt, je misionář nejlepší. Pro osmadvacetiletou Hannu je to ta nejlepší poloha. Je ráda „nahoře“, neboť tak má nad ženou kontrolu. Nejlepší je podle ní místo vibrátoru či dalších hraček použít svou ruku.

Jde to i jinak

Pokud si chcete i v lesbickém sexu užít něco z klasického pohlavního styku mezi mužem a ženou, existuje jednoduchý způsob, jak toho dosáhnout. Kupte si umělý, nandavací penis, takzvaný strap-on. Partnerku si otočte zezadu a uvidíte, jaká je to slast. Přejeme vám hodně zábavy, ať už si vyberete jakoukoliv z výše uvedených poloh. Možná se vám vše výše popsané zdá důvěrně známé, i když jste heterosexuál. Vězte, že ještě před sexuální revolucí šedesátých let minulého století bylo ale tohle všechno přísně střežené tajemství a jen málokdo se odvážil o něčem takovém hovořit. No, nežijeme v úžasné době?

 

Autor: Daniel Mareš, Valentina Lebová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.