5 domácích pomocníků, které můžete využít jako sexuální pomůcky. Kteří to jsou? | Moje zdraví

5 domácích pomocníků, které můžete využít jako sexuální pomůcky. Kteří to jsou?

5 domácích pomocníků, které můžete využít jako sexuální pomůcky. Kteří to jsou?
okurka • Autor: iStock.cz
14. dubna 2023 • 06:00

Sexuální pomůcky jsou od toho, aby maximalizovaly potěšení ze sexuálních hrátek. Přesto lze většinu z nich snadno nahradit a ani přitom nikam nemusíte. Většinu totiž máte doma. Co z domácnosti můžete použít, aby sex byl přesně takový jako po vykoupení sexshopu? 

Spousta sexuálních „hraček“ jsou jednoduché výrobky, které není těžké nahradit něčím, co jistě splní takový účel. Jen s tím rozdílem, že za hračky typu „udělej si sám“ rozhodně neutratíte tisíce. Ba naopak. Ušetříte, vaše potěšení ze sexu ale zkrátka nepřijde. 

Video se připravuje ...
Bičíky, roubíky a pouta. Expertka radí, jak je vybrat!VIDEO 

Než se ale do domácího „sexuálního kutilství“ pustíte, je třeba mít na paměti jednu důležitou věc: Vše musí být čisté, umyté a nejlépe chráněné kondomem. Jde přece o vagínu a tu je třeba chránit nejen před nečistotami, ale také před nechtěnými oděrkami. Jakmile toto dodržíte, vaší fantazii už nic v cestě stát nebude!

Podívejte se na oblíbené domácí erotické hračky, které vám při správném a bezpečném použití přinesou mimořádný orgasmus:

Ovoce a zelenina

Vzpomeňte si na své sexuální začátky, kdy jste se učily nasazovat kondom. Co jste použily, když jste neměly partnera? Banán nebo okurku! S tímto výběrem můžete pokračovat i nyní, kdy nasazování kondomu již zvládáte levou zadní. Jakákoli zelenina nebo ovoce připomínající tvarem penis jsou totiž vhodné pro sexuální hrátky! Kromě okurky a banánu tak můžete použít větší mrkev, cuketu a pro odvážné třeba lilek.

Pokud se necítíte na penetraci okurkou, můžete zvolit ovoce kulatého typu, jako je švestka nebo menší jablko, a jemně přejíždět po klitorisu. Tím dojde ke stimulaci, a pořádný orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat. 

Maska na oči

Možná vám nějaká zbyla po letní dovolené nebo jste si ji sami pořídili, když jste se v letních dnech, kdy svítá brzy, projednou chtěli pořádně vyspat. Tato „spací“ maska však umí mnohem víc. Je to celkem cool doplněk k tomu, abychom se v sexu pořádně odvázali. Jakmile totiž vyřadíme jeden smysl tím, že ho schováme do temna této pomůcky, zesílíme intenzitu smyslů ostatních. 

Vařečka

Pokud vám není cizí, když vám partner během milování naplácá, nemusíte hned spěchat do sexshopu pro rajcovní bičík. Plně postačí otevřít kuchyňský šuplík a vytáhnout dřevěnou vařečku. Sami si pak zvolte intenzitu, s jakou chcete, aby vás partner v posteli „potrestal“. Důležité je, aby se plácnutí trefilo na místo určení. Pozor na páteř nebo hlavu.

Zahradní kolíčky

Pokud vám hrátky s lehkou bolestí nevadí, nebo je dokonce vyhledáváte, pak jste jistě slyšeli o svorkách na bradavky. Jedná se o techniku, které přijde na chuť jen zasvěcenější uživatel. Pokud jste ale právě tento typ milovníka, můžete začít použitím zahradních kolíčků. Vznikne štiplavý tlak, který vaše sexuální choutky jistě uspokojí.

Mobilní telefon

Možná vás to do této chvíle nenapadlo, možná nad tím už nějaký čas přemýšlíte. V každém případě je mobilní telefon použitelný nejen na volání nebo psaní SMS. V klidu ho lze využít jako vibrátor. Na trhu je navíc celá řada vibračních aplikací, ve kterých si každý najde to své. Zvolit můžete nejen intenzitu požadovaných vibrací, ale také vyhovující program. 

Tušíte, kolik sexuálních poloh vystřídáme během jednoho styku?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.