5 sexuálních poloh, které musíte vyzkoušet! Lichoběžník, superžena nebo vídeňská ústřice? | Moje zdraví

5 sexuálních poloh, které musíte vyzkoušet! Lichoběžník, superžena nebo vídeňská ústřice?

5 sexuálních poloh, které musíte vyzkoušet! Lichoběžník, superžena nebo vídeňská ústřice?
Milování • Autor: iStock
22. března 2024 • 06:00

Nové sexuální pozice můžou výrazně obohatit váš vztah. Díky nim objevíte pocity, o kterých jste možná ani netušili, že existují. Dopřejte si čas sami pro sebe a zkuste nové polohy, které jste doposud možná ani neznali.

Sex je velice důležitou součástí našeho života. Kromě toho, že je to fyziologická potřeba našeho těla, je to také způsob, kterým svému protějšku ukazujeme, že ho máme rádi. Vzrušení, naplnění a vášeň.

Zkoušení nových sexuálních pozic pak může výrazně okořenit sexuální život i dát vztahu zcela nový rozměr. Objevíte pocity, o kterých jste nevěděli, že vůbec existují. Nebojte se experimentovat a zkuste těchto pět nových sexuálních pozic:

Lichoběžník

Pokud chcete v posteli vyzkoušet něco vzrušujícího, je lichoběžník pro vás to pravé. Doslova totiž obrátí váš svět vzhůru nohama a přinese vám i vašemu partnerovi novou dávku rozkoše. Abyste tuto pozici mohli vyzkoušet, je potřeba jisté úrovně flexibility a vytrvalosti, proto se předem trochu protáhněte.

Jak na lichoběžník?

Muž sedí na kraji postele a žena k němu přistoupí, ovine své nohy okolo jeho boků a zcela uvolní horní polovinu těla. Její trup tak spadne dolů, což jí obrátí svět vzhůru nohama, a jeho výhled bude vskutku nezapomenutelný.

Sedící nůžky

Ačkoli může tato poloha znít na první dobrou nebezpečně, opak je pravdou. V praxi to je velmi příjemný zážitek. Zajímavý na této pozici je především fakt, že vyžaduje stejnou dávku úsilí od obou partnerů. Nejde tedy pouze o sex, ale také o týmovou spolupráci. Pokud v ní najedete na jednu vlnu, výsledkem vám bude fantastický zážitek.

Jak na ni?

Muž sedí na podlaze či jiném povrchu a roztáhne nohy. Žena obejme jednu z jeho nohou svýma nohama; její horní noha leží na jeho noze a její spodní noha pod ní, zatímco je zády k jeho druhé noze. Připadá vám to moc složité? Možná to tak zní, ale ta poloha je skutečně poměrně jednoduchá a opravdu zábavná!

Superžena

Stát se superhrdinkou už není tak v nedohlednu, jak se může zdát. Tato pozice vám k tomu jistě pomůže. Pokud i vy patříte do této skupiny a váš muž k těm, kteří se s takovou ženou chtějí pomilovat, věřte, že díky „superženě“ zažijete zcela novou dimenzi.

Jak se tedy stát superženou?

Najděte si stabilní povrch, například stůl. Žena leží na břiše a dolní část jejího těla směřuje ze stolu dolů. Muž ji chytí za boky a nadzvedne je tak, aby byla dolní polovina jejího těla ve vzduchu. Sex proti gravitaci je nezapomenutelný zážitek!

Magická hora

Tato sexuální poloha lehce připomíná polohu zezadu, nabízí však mnohem více smyslnosti. Budete na ni potřebovat hromadu polštářů, což bude nejen skvělá zábava, ale také budete mít pocit sametově hebkého povrchu pod sebou.

Vezměte všechny polštáře, co máte, a vytvořte z nich vysokou horu. Žena se přehne přes polštáře a muž za ni poklekne tak, aby jeho tělo kopírovalo její obrysy. Tato trochu odlišná poloha představuje perfektní spojení vašich těl a bude z ní nezapomenutelný zážitek!

Vídeňská ústřice

Vídeňská ústřice je poloha, kterou stojí za to vyzkoušet už jen kvůli jejímu vtipnému a kreativnímu pojmenování. Tato poloha vyžaduje velkou flexibilitu, ale s trochou vytrvalosti a duchaplnosti ji můžete přizpůsobit svým schopnostem.

Žena leží na zádech a natáhne nohy nahoru za hlavu. Muž leží na ženě a částečně se rukama opře o její nohy. Tato poloha umožňuje perfektní přístup k intimním partiím ženy, skvělý výhled a také mnoho potěšení.

Autor: Valentina Lebová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.