Jak se tváříte během sexu, prozradí, kým skutečně jste. Udělejte si náš test! | Moje zdraví

Jak se tváříte během sexu, prozradí, kým skutečně jste. Udělejte si náš test!

Jak se tváříte během sexu, prozradí, kým skutečně jste. Udělejte si náš test!
Některé sexuální pozice jsou v běžném životě hůře proveditelné než ve filmu... • Autor: iStock.com
8. dubna 2023 • 06:00

Sex je naplněním touhy mezi vámi a partnerem. Nejednoho z vás jistě napadlo, jak při sexu vypadáte. Co se ale zamyslet nad tím, co o vás výraz tváře během pohlavního styku skutečně vypovídá?

Rozkoš a uvolnění. Pocit souznění s druhou osobou. Sex se dá nazvat stavem beztíže, nebo ještě lépe, chvilkovým opojením, které si povětšinou velmi užíváme. 

Video se připravuje ...
Blesk Podcast: Celotělový orgasmus a podceňované partie. Masérka odhalila taje tantryVIDEO 

Podle odborníků však to, jak se během sexu tváříme, o nás a naší osobnosti mnohé vypovídá. A určitě nejde o to, že si zrovna nepřipadáme hezcí. 

Britská expertka na sex Tracey Cox definovala čtyři výrazy tváře, které nás během sexu definují. Víte, jaká je ta vaše? To zjistíte v našem testu!

Chlípník

Zakloněná hlava, zavřené oči, sténání, zarudlý obličej nebo krk. Devadesát dva procent z nás při orgasmu zavírá oči. Vypnutím jednoho smyslu totiž zesílíte sílu těch ostatních. Pokud při sexu necháváte zavřené oči, snižujete tím případné zábrany. Jako člověk rád experimentujete a nových věcí se rozhodně nebojíte. Život si užíváte naplno a všechny změny berete jako výzvy. 

Tichošlápek

Naprosté ticho, zavřené oči a výraz intenzivního soustředění. Pokud vás napadá, že takový člověk sex nijak neprožívá, věřte, že je to přesně naopak. Tichošlápek je zticha přesně proto, aby jeho orgasmus byl co nejsilnější. Stejně tak je to v životě. Nemusíte být hluční, abyste si krásy života prožívali naplno. 

Hledač intimity

Oči doširoka otevřené, oční kontakt udržovaný po celou dobu sexu, intenzivní pohled do tváře partnera. Takových lidí je málo, přesto se najdou a velmi si sex užívají. Intimita rozkoše je pro ně právě sex s otevřenýma očima. V životě si držíte jen ty přátele, kteří za to podle vás skutečně stojí. 

Upjatý melancholik

Zamračená tvář, pevně přivřené oči a sevřené rty. Sex je pro vás spíš povinnost než radost. V sexu ani v životě nejste typ člověka, který je schopný se plně a bezelstně radovat a uvolnit

Víte, kolik sexuálních pozic průměrně vystřídáme během jednoho sexu?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.