Sex podle horoskopu: S kým je nuda a kdo nás v posteli mile překvapí? | Moje zdraví

Sex podle horoskopu: S kým je nuda a kdo nás v posteli mile překvapí?

Sex podle horoskopu: S kým je nuda a kdo nás v posteli mile překvapí?
... • Autor: istockphoto.com
16. prosince 2023 • 04:55

Sex prožívá každý jinak. Někdo řve jako lev, jinému vyhovuje sex při tlumeném světle. Jak to v posteli mají jednotlivá znamení zvěrokruhu? 

Lev je rád středem pozornosti, Beran chce, aby bylo po jeho a precizní Panna musí odvést výkon hodný filmu pro dospělé. Jak jste na tom se sexem vy?

Video se připravuje ...
Velký horoskop lásky na rok 2023VIDEO 

Znamení zvěrokruhu předurčuje nejen náš charakter, ale také vášeň, se kterou se pouštíme do sexuálních hrátek

Beran

Berani jsou vášniví a jdou rádi bez okolků na věc. Nešetří peprnostmi a rádi zkoušejí nové věci. Sem tam se nezdráhají zařadit i vulgarismy, které je doslova pokládají na lopatky. Berani totiž vědí, co chtějí, a to nejen v posteli. V sexu jsou vždy ti dominantní.

Býk

Býci jsou znamením, pro které je sex velmi důležitý. Ačkoli jsou vášniví, mají rádi takový sex, kde nechybí romantika. Býk je totiž tvrdý jenom navenek. Uvnitř je to romantik každým coulem.

Blíženci

Blíženci rádi experimentují. Nebojí se zkoušet nové polohy a ani sex ve třech jim nedělá problémy. Důležité pro ně je, aby si sex užili a měli pocit, že to stálo za to. Žádná sexuální pozice, kterou si jen dokážete představit, pro ně není problém. 

Rak

Raci milují intimitu. Žádné divočiny od nich nečekejte. Raci potřebují cítit, že ten, s kým sdílejí lože, je bezvýhradně miluje. Uspokojení partnera je pro ně důležitější než jejich vlastní potřeby. 

Lev

Lvi jsou králi zvířat. Potřebují si držet prvenství a ani postel není výjimkou. Od svého partnera vyžadují velkou dávku pozornosti, kterou ovšem rádi vracejí stejným dílem. V posteli bývají dominantní a kompromis vůbec nemají ve svém slovníku.

Panna

Panny jsou znamením, které je racionální. Rády proto volí polohy, které jim dávají smysl. Sem tam se rozhodnou pro malý experiment, většinou se však drží svého. Toho, co dobře znají a co jim dělá dobře

Váhy

Váhy jsou nerozhodné. Chtějí všechno, nebo nic. Nejraději by během sexu prošly celou kámasútru, aby měly pocit, že nic nevynechaly. Pro Váhy je sex emoční záležitostí. Užijí si ho pouze s tím, ke komu cítí bezmeznou lásku. 

Štír

Štíři mají rádi tajemno a magii, které se pak nebojí zahrnout také do postelových hrátek. Neustále přemýšlejí, čím ještě mohou partnera překvapit. Štíři milují sex na netradičních místech. Milování v posteli v pozici misionáře od nich nečekejte. Nedočkáte se. Zato sex ve vodě nebo v letadle je pro ně ten pravý. 

Střelec

Jak už naznačuje název, Střelci často a rádi „střílejí“do neznáma. Vše nové, netradiční, neokoukané je tím, co je bezvýhradně přitahuje. Rádi stimulují všechny erotogenní zóny, které na svém těle mají. 

Kozoroh

Kozorozi jsou vášniví milenci. Dokonce nejvášnivější z celého zvěrokruhu. Milování je pro ně důležitou součástí jejich života a pokud se milují s někým, komu věří, ztrácejí veškeré zábrany. Experimenty v oblasti sexuálního života jim rozhodně nejsou cizí. 

Vodnář

Vodnáři jsou nespoutaným znamením, které přesně ví, co chce, a pokud to nemá, nebojí se o to si říct. Vodnáři rádi experimentují a žádná poloha není pro jejich volnomyšlenkářské smýšlení nevhodná nebo zakázaná. Vše zajímavé, co jim může přivodit skvělý orgasmus, vítají všemi deseti. 

Ryby

Ryby jsou vášnivé a milující. V sexu jim jde hlavně o to udělat partnerovi radost. Až poté myslí na své vlastní potřeby. Ryby jsou jako den a noc, někdy dominantní, jindy krotké. Milují pomalý, ale žhavý sex. 

Autor: Valentina Lebová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.