Sex podle znamení zvěrokruhu: Tak kdo z nás je v posteli ta největší šelma? | Moje zdraví

Sex podle znamení zvěrokruhu: Tak kdo z nás je v posteli ta největší šelma?

Sex podle znamení zvěrokruhu: Tak kdo z nás je v posteli ta největší šelma?
... • Autor: istockphoto.com
3. ledna 2023 • 06:00

To, že znamení zvěrokruhu ovlivňuje naši povahu, už všichni víme. Dnes ale využijeme horoskop k tomu, abychom se podívali, jak to jednotlivá znamení mají se sexem. Kdo je v posteli ta největší šelma?

Berani: Hlavně dostatek

Ano, přesně tak. Beranům ani tak nezáleží na tom, jak kvalitní postelové hrátky s partnerem jsou, hlavně jich musí být dostatek. Berani totiž sex vyloženě milují. A tak se může stát, že vás přepadnou při vaření svíčkové, protože zrovna budou mít chuť. Berani milují rychlovky a žádné místo pro ně není problém.

Video se připravuje ...
Jak často by muži měli masturbovat?VIDEO 

Býci: Čím pomaleji, tím lépe

Zato býci to mají zcela opačně než jejich rohatí předchůdci. Býci totiž nejedou na kvantitu, ale kvalitu, tu chtějí stoprocentní. Dlouhá předehra může trvat i celé hodiny a býka to nudit rozhodně nebude. Naopak. Čím pomalejší a detailněji odvedené milování, tím pro ně samotné lépe. Otázkou je, co na to řekne jejich partner. 

Blíženci: Experimentům se meze nekladou

Blíženci mají dvě tváře a ty se projevují také v posteli. Jednou chtějí nudu nebo sex nechtějí vůbec, následně vás překvapí s touhou po milování ve třech. Blíženci totiž nikdy nevědí, co se jim právě teď bude chtít. Blíženci ale neradi nudu. Pokud je váš partner tohoto znamení, radíme vám dobře, buďte kreativní. Pak vás váš partner bude na rukou nosit!

Raci: Zvládnu všechno

Raci mívají pocit, že zachrání svět. To se pak odráží i během milování, kdy si přijdou jak páni tvorstva. Nic pro ně není problém. Vždycky si na vás najdou čas a budou vnímat všechny vaše potřeby. Vášní a důvtipem, stejně jako citlivostí a něhou rozhodně šetřit nebudou. Rak totiž ví, co chce.

Lvi: Nikdo není lepší než já

Ne nadarmo se říká, že lev je král zvířat. To si myslí i každý člověk, který se narodil v tomto znamení. Ne vždy se ale vlastní vize může plně protnout s tím, jak to v reálu bude vypadat. Ani Lev totiž není neomylný. Lvi mají ale jednu výbornou vlastnost. Nemají rádi nevěry. A tak se nemusíte bát, že když se to jednou dvakrát nepovede, že by hned musel odběhnout jinam. 

Panny: Musíš splňovat mé představy

A to doslova. A tak se může stát, že než se vám podaří se pomilovat s Pannou, nakáže vám sprchu a zubní kartáček. Panna je totiž precizní, co se hygieny týče. Jakmile nebude po jejím, jen ztěží dosáhnete svého. A tak je možná lepší předvídat a na tyhle věci být zkrátka připraven.

Váhy: Chci to, co máš ty

Ačkoliv jsou Váhy celoživotně dosti nerozhodné, v posteli to příliš neplatí. Tam chtějí to, co vy, ať to stojí cokoliv. To znamená, že pokud dosáhnete orgasmu dřív než váš „váhavý“ partner, musíte sebrat sílu a dokončit, co jste započali. Pokud by tomu tak nebylo, také byste týden mohli sdílet tichou domácnost. Postelový problém Vah může spočívat také v tom, že nebudou vědět, jakou pozici si vlastně vybrat. A tak půjdou hezky popořadě.

Štíři: Hlavně tajemně s velkou sebejistotou

Štíři to v posteli mají podobně jako Lvi. Neúspěch si vůbec nepřipouští. Pokud je váš partner tohoto znamení, udělá vše pro to, aby to v posteli mělo grády. I kdyby to trvalo týden v kuse. Připravte si proto hodně trpělivosti. Budete ji jistě potřebovat. Odměnou vám ale bude vášeň, kterou jste ještě nepoznali.

Střelci: Překvapím tě, to budeš koukat

Jak už napovídá sám jejich název, Střelec rád střílí od boku. Nerad plánuje, zato se velmi rád vyžívá v tom, co ho právě teď napadne. A tak se může stát, že se v nějaké pozici ani nestačíte „zabydlet“ a už už budete v jiné. Výhodou Střelců je, že se nebojí takřka ničeho. Vyzkouší s vámi rád vše, co si usmyslíte. Pokud máte skryté touhy, Střelec je pro ně jednoznačně ten pravý.

Kozorozi: Tak jaký jsem byl?

Ačkoliv Kozorozi působí jako lidé se sebevědomím až do nebe, skutečnost je často úplně jinde. Kozorozi často přemýšlí, jestli svého partnera opravdu uspokojili. Trápí je totiž jejich ne příliš vysoké sebevědomí, zato jejich ego jim ne vždy dovolí se zeptat. Moc dobře vědí, že právě touto otázkou řeknou partnerovi víc, než by chtěli.

Vodnáři: Co takhle sex ve vzduchu nebo pod vodou?

Vodnáři jsou velcí volnomyšlenkáři. A tak se může stát, že nad jejich kreativitou vám sem tam zůstane rozum stát. Vodnáři totiž rádi nespoutanost a překvapení. Jen jim do toho nikdo nemá mluvit. Zkuste tedy svého partnera chvíli nechat, a pokud jeho nápady nesdílíte, nenápadně ho směrujte tam, kde ho chcete mít. 

Ryby: Jsem tady pro tebe

Pokud jde o respekt v posteli, Ryby jsou tím nejvřelejším znamením. Jednoznačně jim půjde hlavně o vaše pocity a uspokojení, než aby primárně mysleli na sebe. Pokud se chcete něžně milovat nebo být zrovna za zvíře, Ryby vám jistě vyjdou vstříc. Stačí jim říct, co právě chcete.

Jaké jsou preferované pozice během milování?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.