Dieta podle Kate Middleton: Díky čemu má stále skvělou postavu? | Moje zdraví

Dieta podle Kate Middleton: Díky čemu má stále skvělou postavu?

Dieta podle Kate Middleton: Díky čemu má stále skvělou postavu?
Autor: profimedia.cz
9. srpna 2019 • 06:00

Při pohledu na štíhlou postavu Kate Middleton se člověku až tají dech. Jak to jen manželka britského prince Williama dělá, že i po třech dětech vypadá jako modelka? Odhalili jsme její velké tajemství.

Zdá se, že sedmatřicetiletá vévodkyně Kate ví, co je pro její vzhled dobré, a v jídle nedělá žádné kompromisy. Podle šéfkuchařky Carolyn Rob, která pracovala více než dvacet let v Kensingtonském paláci, se Kate podílí na přípravě jídla pro sebe i svou rodinu, ačkoli má přirozeně kolem sebe spoustu služebnictva.

Je zvyklá sama vařit

„Je třeba mít na paměti, že Kate nemá urozenou krev. Vyrostla v normálním prostředí a obyčejném domově, takže se naučila vařit. Často jsem slýchala, že princ William rád tráví čas se svou rodinou, protože spolu všichni jedí u jednoho stolu,“ prozradila.

Sama vévodkyně to částečně potvrdila už v roce 2016: „William se většinou musí smířit s mým vařením,“ prohlásila na jedné charitativní akci. „To je také důvod, proč jsem tak hubený,“ okomentoval vtipně její slova William. A jak se tedy slavný pár stravuje?

Snídaně

Podle zpráv deníku Daily Mail začíná vévodkyně ráno se zdravými smoothie, do kterých přidává spirulinu, dále pak kapustu, matcha, špenát, římský kmín, koriandr či borůvky. Matcha je koncentrovaný prášek zeleného čaje a spirulina je modrozelená řasa, která se řadí mezi superpotraviny.

Další recepty na zdravé snídaně najdete ZDE.

Oběd

Dostupné zdroje uvádějí, že vévodkyně z Cambridge si oblíbila organickou dietu bohatou na antioxidanty a také saláty plné sezónního ovoce. Mezi její favority v ingrediencích patří melounové saláty, gazpacho (španělská zeleninová polévka), bobule goji, tabbouleh (bylinkový salát) a ceviche (marinované kousky syrových ryb). Kate si je dopřává proto, že je to podle ní nejlepší způsob, jak jíst více syrových potravin. „Kate už má dokonalou postavu, ale jejím cílem je teď bezchybná pleť,“ prozradil zdroj z jejího okolí bulváru.

Vyzkoušejte zdravé a chutné recepty do krabičky.

Večeře

Pokud jde o rodinné večeře, Kate miluje kuře na různé způsoby a velmi ráda ho své rodině připravuje sama. Na kanadském festivalu potravin a vína v roce 2016 ale prozradila, že obzvlášť holduje jedné ingredienci, a sice kari. Sama si také připravuje čatní, tedy pikantní pochutinu pocházející z Indie.

Jednou z mála neřestí Kate, které by se mohly projevit na její postavě, je bílé víno, které si prý občas ráda dopřeje ve večerních hodinách. Zatím na ní ale tahle slabůstka není ani trochu vidět.

Uvařte si některou z rychlých a zdravých večeří podle receptů, které najdete ZDE.

 

 

 

Autor: Marie Bezděková
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.