Novinka v léčbě neplodnosti: Biorezonance. Nebolí a je bezpečná | Moje zdraví

Novinka v léčbě neplodnosti: Biorezonance. Nebolí a je bezpečná

Novinka v léčbě neplodnosti: Biorezonance. Nebolí a je bezpečná
Když selže západní medicína, zkuste celostní přístup východního lékařství • Autor: shutterstock.com
7. května 2017 • 06:00

Lidé marně se snažící o miminko zkoušejí jakoukoliv metodu, která by jim mohla pomoci. Jednou z těch nových je biorezonance. Tato technika založená na elektromagnetickém vlnění dokáže odhalit a léčit nejen problémy s neplodností, ale také alergie nebo různé závislosti.

Někdy, když si západní medicína neví rady, může pomoci medicína celostní. A z té právě vychází princip biorezonance.

Ta je založena na předpokladu, že všechny organismy a jejich jednotlivé orgány vysílají jedinečné elektromagnetické vlnění. Unikátní a rozpoznatelné vlnění vydávají také například viry, bakterie a jiné patogeny. Biorezonance tyto vlny lidského těla i případných patogenů dokáže změřit, a jasně tak detekovat problém nacházející se v organismu. Přístroj rušivé vlnění vyhodnotí a porovná se známou a zdravou frekvencí. Chybný elektromagnetický kód je poté upraven a vysílán zpátky do organismu prostřednictvím „správné frekvence“ s cílem dostat tělo do harmonie.

Novinkou pro neplodné páry bude využívání biorezonančního přístroje a jeho specifických programů, které pracují s párem jako celkem a dokáží podpořit léčbu metodami mimotělního oplození a správným vlněním připravit organismus ženy pro zahnízdění embrya, například v případech, kdy opakovaná léčba v minulosti selhávala.

„Biorezonance vychází z principů matematicko-fyzikálního modelování elektropotenciálů v lidském těle a využívá principu elektroakupunktury. Dokáže podrobně a přesně zmapovat stav lidského těla. Na rozdíl od klasické západní medicíny jej nevnímá pouze skrze jednotlivé orgány, ale ve funkčních celcích, nazývaných ve východní medicíně dráhy či meridiány. Pomocí této metody můžeme diagnostikovat a léčit nejrůznější patologické procesy. Je možné odstraňovat různé blokády, záněty, alergie a intolerance, očistit organismus od škodlivin včetně těžkých kovů a elektrosmogu, který bývá přítomný ve všech moderních budovách a zatěžuje náš organismus,“ vysvětluje ředitelka reprodukční kliniky Repromeda MUDr. Kateřina Veselá, PhD.

Východní medicína pracuje s tělem komplexně

Pokud si klasické lékařství není schopné poradit s některými stavy těla, jako vhodná alternativa se nabízí právě možnosti východní medicíny. Problémy s neplodností často narůstají i kvůli zvyšujícímu se věku prvorodiček a dlouhodobému užívání antikoncepce, kdy v některých případech berou ženy hormony 15 až 20 let.

To způsobuje, že jsou po jejich vysazení často již mimo optimální fertilní věk a mají následně problémy s otěhotněním. Díky propojení s přístupy celostní medicíny, jako jsou akupunktura, akupresura či fytoterapie a biorezonance, lze určit vhodný model léčení. Všechny zmiňované metody však nejsou samospasitelné.

„Člověk musí počítat se změnou dosavadního životního stylu, přidat pohybovou aktivitu, začít se lépe stravovat. Nezbytná je také eliminace stresu, který má na zdravotní stav velký vliv. Nemoc často nemůže být vyléčena právě proto, že pacient není ochoten změnit vzorce svého chování. Přístupy celostní medicíny samozřejmě nemusí vyhovovat každému, na klinice tyto služby nabízíme jako doplňkové ke standardní léčbě. Vidím však v této metodě velký budoucí potenciál, který zatím využíváme jen z části,“ říká MUDr. Kateřina Veselá, PhD. V některých západních státech se dnes biorezonance využívá mnohem více než u nás, ve Švýcarsku je dokonce hrazena zdravotními pojišťovnami.

 

Autor: Kateřina Erbsová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.