Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Pomozte Vašim játrům dostat se zpět do formy. Jaké přírodní složky jim prospívají?

3. března 2022 • 14:00

Býváte často unavená, míváte častější bolesti hlavy nebo jste si všimla, že vám roste břicho? Příčinou mohou být přetížená játra. Active Liver™ je doplněk stravy, který svým složením podporuje přirozenou funkci jater a přispívá k udržení jejího celkového zdraví.

Užíváte si života „až příliš“?

Zdraví jater je velmi důležité. Játra jsou nenahraditelný orgán, jejichž náročná funkce spočívá v nepřetržité filtraci krve a vylučování odpadních látek ven z těla. Nesprávná životospráva, nadměrné holdování alkoholu a nezdravému jídlu a k tomu pobyt ve znečištěném životním prostředí dává našim játrům zabrat. Riskujeme přetížení jater, zhoršení jejich činností, či dokonce jejich poškození. Poškození jater je zpočátku obtížně rozpoznatelné. Typickými příznaky nadměrného zatížení jater jsou zvětšené břicho, vyčerpanost, časté bolesti hlavy a nevolnost.

Video se připravuje ...
Cirhóza jater: příčiny, příznaky a léčbaVIDEO 

„Zpět ve formě“

Jak podpořit činnost a zdraví jater a získat zpět ztracenou vitalitu? V první řadě pomáhá udržování optimální tělesné hmotnosti, dostatečný pohyb zejména na čerstvém vzduchu a střídmost v konzumaci alkoholu a nezdravých jídel. Uvážený půst může také povzbudit čisticí funkci jater, avšak může být komplikované jej pravidelně a správně dodržovat, a proto není řešením z dlouhodobého hlediska. Tady přichází na pomoc příroda.

Přírodní složky, které prospívají játrům

Kurkuma

Kurkuma má bohatou historii ve využití v tradiční medicíně pocházející z oblasti jižní Asie. K jejím terapeutickým účinkům patří také stimulace činnosti a zdraví jater.

Artyčok

Artyčok je rostlina bohatá na flavonoidy a fenoly, které mají protizánětlivý, protivirový a antioxidační účinek a příznivě ovlivňují zdraví jater.

Ostropestřec mariánský

Ostropestřec mariánský, známý také jako stříbrný bodlák, pochází ze středomořské oblasti. Po staletí je využíván k podpoře zdraví jater.

Pro blahodárné účinky těchto přírodních extraktů stačí užívat pouze jednu tabletu Active Liver™ denně.

Na rozdíl od detoxikačních a postních kúr určených ke krátkodobému použití, Active Liver™ můžete užívat dlouhodobě po celý rok – pouze jedna tableta denně a můžete se cítit a vypadat skvěle.

Active Liver™ je švédský bylinný doplněk stravy obsahující jedinečnou kombinaci extraktů z kurkumy, artyčoku a ostropestřce mariánského, které se tradičně používají v přírodní medicíně na podporu funkce a zdraví jater.

Active Liver™ je dostupný v lékárnách. Pro více informací a online nákup navštivte náš web www.newnordic.cz nebo nás kontaktujte na tel. č.: 737 571 467.

Zdraví z přírody s logem stříbrného stromu žádejte také ve své lékárně.

Celý článek si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Moje zdraví, které koupíte na stáncích. Předplatné pořídíte z pohodlí vašeho domova na www.ikiosek.cz/mojezdravi nebo přes predplatne.cnc@cpost.cz

Autor: redakce Moje zdraví
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.