Sedm způsobů, jak si co nejlépe užít sex i ve vedru | Moje zdraví

Sedm způsobů, jak si co nejlépe užít sex i ve vedru

4. srpna 2018 • 06:00

V parném počasí se nikdo moc neobléká. O to horší je pak odvrátit od spoře oděných postav zrak. Všechno je to zatraceně vzrušující. Není proto divu, že podle průzkumů právě v letních měsících lidé kupují více sexuálních hraček. Jedna australská studie také poukazuje na to, že během léta mají lidé i více sexuálních partnerů – to samozřejmě není novinka, k tomu ani žádnou studii nepotřebujeme.

Velká vedra ale nejsou pro fajn milování nic moc. Člověk je rád, že dojde domů a vysprchuje se, natož aby se ještě „potil“ v ložnici. Ale touha je někdy tak velká, že se „přemůžete“. Jak se ale v létě milovat, abyste se moc „nenadřeli“? Rádi vám poradíme.

„Doggy style“

V parném počasí zapomeňte na misionáře i na koníčka. Provádějte jen polohy, které minimalizují kontakt vašich těl. Nejlepší je v tom případě pohlavní styk tak řečeno „zezadu“ – Američané tomu říkají „doggy style“. Partnerka může být buď na všech čtyřech či může stát například u kuchyňské linky. To už je na vás. A omlouváme se, pokud jsme vás nějak pohoršili, ale myslíme si, že nejsme malé děti, tak proč se schovávat za nějakými obratnými výrazy.

Zkuste to jinak

Když je parno a srdce vám buší, není třeba se přemáhat. Zkuste se uspokojit vzájemnou masturbací. Vzájemně se dotýkejte pouze prsty a dlaněmi. Partnerka si například může lehnout, zatímco partner bude dráždit její ňadra a klitoris.

Objednejte si pokoj

Pokud jedete s partnerem na dovolenou, máte vyhráno. I přes vedro je jiné prostředí hnacím motorem pro vaši vzájemnou vášeň. Takže se nebraňte a pořádně si to užijte. Pokud na dovolenou letos nepojedete, nesmutněte. Zkuste si třeba pronajmout nějaký hezký pokoj v hotelu či pensionu a užijte si romantický večer, na který ani jeden z vás nezapomene.

Najděte si příjemnou verandu nebo terasu

Pokud je vám vedro, můžete k námi sledovanému účelu využít třeba verandu, terasu či houpací síť. Fantazii se meze nekladou. Budete příjemně spojení a přitom vás bude ofukovat letní větřík.

Ve vodě to raději „nedělejte“

Všechny ty romantické scény v horké vaně či v bazénech vypadají lákavě a romanticky. Ale takové milování může být pro naše zdraví nebezpečné. Penetrace ve vodě totiž může být drsná a dokonce bolestivá. Kromě toho se vám do pohlavních orgánů mohou dostat bakterie, které mohou následně způsobit infekci. Není ale problém se v bazénu či ve sprše lechtivě hladit a dráždit.

Zkuste kostky ledu

Pokud jste rozpálení, zkuste si na své tělo v ložnici vzájemně pokládat kostky ledu – je to velice zábavné a ohromně erotické. Garantujeme vám, že se tak budete totálně rozplývat blahem. Přejeme vám hodně zábavy.

 

 

Autor: Daniel Mareš
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.