Vyzkoušejte novou řadu nejžádanějších doplňků stravy s BLESK LÉKÁRNOU! | Moje zdraví

Vyzkoušejte novou řadu nejžádanějších doplňků stravy s BLESK LÉKÁRNOU!

8. dubna 2019 • 12:00
Prezentace klienta • 

Voláte levněji díky BLESKmobilu, využíváte výhodnější tarify u plynu a elektřiny prostřednictvím Blesk energie. A teď můžete i zdravěji žít! Nejčtenější český deník spojil své jméno s řadou jedinečných doplňků stravy. Není náhodou, že startujeme právě dnes, na včerejšek totiž připadl Světový den zdraví.

Proti nedostatku vitaminů, podrážděnosti a nervozitě, pro normální stav a fungování kloubů či na problémy s močovými cestami. Třeba také to vám pomohou řešit i potravinové doplňky zcela nové řady, která nese označení BLESK LÉKÁRNA. Jde o čtyři výrobky, které si můžete koupit už nyní. Další dva budou uvedeny ještě během roku 2019.

„Lidem přinášíme kvalitní a férovou nabídku v další oblasti jejich každodenního života, podobně jako tomu bylo například s BLESKmobilem, který jsme uvedli na trh již v roce 2012,“ komentuje to Jan Samko, marketingový ředitel mediálního domu Czech News Center, který vydává i deník Blesk.

„Mediální dům CNC má k tématu zdraví velice blízko. Tituly jako Blesk zdraví, Moje zdraví, Moje psychologie či Dieta se na zdravý životní styl a novinky ze světa medicíny přímo zaměřují. Vlastní řada doplňků stravy byla dalším, logickým krokem,“ doplňuje Samko.

Důvěryhodnost + zkušenost

Důvěryhodnost značky Blesk se tak propojuje i s novými produkty. Výrobu produktů BLESK LÉKÁRNY pak zajišťuje zkušená a renomovaná společnost Simply You Pharmaceuticals a.s. „Simply You je pro nás záruka, že veškeré výrobní procesy i kontroly kvality splňují ty nejpřísnější legislativní předpisy,“ přibližuje Jakub Kouřil, brand manažer komerčních aktivit CNC.

Kde hledat informace?

Detailní informace včetně složení, doporučeného dávkování, tabulky výživových hodnot či způsobu skladování jsou dostupné na oficiálních internetových stránkách www.blesklekarna.cz

PRODEJ: 700 lékáren

OBJEDNÁNÍ: 1500 lékáren

Prodávají se ve většině významných lékáren. Přímo k dispozici by produkty mělo už dnes mít 700 provozoven, dalších více než 1500 lékáren je připraveno je pro vás objednat u svých dodavatelů. BLESK LÉKÁRNA tak bude jednou z nejdostupnějších řad doplňků stravy na českém trhu.

Silná čtyřka!

Vybrali jsme nejvyhledávanější a nejužívanější doplňky stravy. Chceme pomoci co nejširší skupině čtenářů. Balení je vymyšleno tak, aby vystačilo na dostatečně dlouhou dobu. Užívat stačí vždy jen jednu tabletu či tobolku denně.

Magnesium 250 CBATM

Ničí vás únava a stres? Zkuste hořčík pro správné fungování nervového systému. Právě toho se nám často nedostává. V jedné tabletě Magnesium 250 CBATM najdete 250 mg hořčíku s kyselinou listovou, vitaminy B6 a B12 a vitamin C.

 

Magnesium 250 CBA TM • Autor: Blesk lékárna

Urobrusinal AKUT

Přípravek obsahuje vysokou dávku extraktu z kanadských brusinek, kopřivy, blahodárného ovocného cukru D-manosy, vitaminu C a břízy. Ta přispívá k normální funkci močových cest a ledvin.

 

Urobrusinal AKUT • Autor: Blesk lékárna

Multivitamin 100 %

V jedné tabletě přípravku Multivitamin 100 % naleznete ideální dávku vitaminů včetně vitaminu C pro podporu správného fungování imunitního systému. Obsahuje kromě jiného vitaminy B1, B2, B6 a B12, kyselinu pantotenovou, kyselinu listovou a vitamin E.

 

Multivitamin 100 % • Autor: Blesk lékárna

Klouby FORTEprotect

V přípravku Klouby FORTEprotect najdete extrakt z pryskyřice a kůry stromu boswellie, česky kadidlovníku pilovitého, v kombinaci s účinným mixem kolagenů. Proč si ho pořídit? Boswellie v produktu Klouby FORTEprotect pomáhá udržet normální stav a funkci kloubů.

Klouby FORTEprotect • Autor: Blesk lékárna

Pozor! Během následujících měsíců se řada produktů BLESK LÉKÁRNY rozroste o další dva!

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.