Nejlepší tipy na zdravé dárky pod stromeček pro celou rodinu | Moje zdraví

Nejlepší tipy na zdravé dárky pod stromeček pro celou rodinu

5. prosince 2019 • 08:00

Říká se, že zdraví je to jediné, co si nemůžeme koupit. Neplatí to ale tak úplně. Některými dárky můžete zdraví svých blízkých alespoň posílit. Přinášíme vám výběr těch nejzajímavějších na trhu.

Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo dbá na zdravou výživu. Nebo byste naopak chtěli, aby s tím začal. A dávno už neplatí, že co je zdravé, není dobré. V prodejnách se zdravou výživou si vybere opravdu každý dle své chuti – slané, sladké, ovocné balíčky, cereální kaše s ořechy k snídani a další dobroty. 

Mezi vánoční evergreeny patří i různé doplňky z lékárny, například na klouby. Letos vsaďte na kolagen, a to v přirozené formě, ten prospívá tělu obzvláště, je-li doplněn vitamínem C, který vlastní tvorbu kolagenu ještě podpoří. Oblíbený je také koenzym Q10, nezbytný pro tvorbu energie v těle. Pokud tedy máte ve svém okolí někoho, kdo si stěžuje na častou únavu, můžete mu věnovat doplněk stravy. 

Pokud dáváte rádi kosmetiku, zkuste to letos v biodynamickém stylu. Ingredience získávané z čistě ekologického zemědělství obsahují většinou koncentrovanější aktivní látky a jejich účinky na pleti se také více projeví.

A další tipy na dárky pro zdraví? Chytré hodinky, chytrá váha, poukaz do lázní, krásné oblečení, které podpoří sportovní úsilí vašich blízkých, to vše a mnohem víc najdete v naší fotogalerii: 

Autor: Marie Bezděková
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.