O čem sní ženy v sexu nejčastěji? A opravdu to pak v posteli chtějí? | Moje zdraví

O čem sní ženy v sexu nejčastěji? A opravdu to pak v posteli chtějí?

O čem sní ženy v sexu nejčastěji? A opravdu to pak v posteli chtějí?
sexy pár • Autor: iStock
7. března 2024 • 06:00

Víte, o čem ženy v posteli sní nejvíce? A proč většinu svých tužeb nakonec vlastně ani nechtějí uskutečnit? 

Určitě jste to někdy zažila. Alespoň ve snu. Zdálo se vám, že k vám do ložnice zavítal Brad Pitt ve chvíli, když manžel nebyl doma. Ba co víc, náramně jste si sex s ním užila. Pak zbylo také více natěšenosti na vašeho muže. Podle odborníků na sexuálních představách rozhodně nic není. Pokud je tedy nepřeneseme do reality a své sny si nezačneme plnit třeba se sousedem! 

Video se připravuje ...
Jak často by muži měli masturbovat?VIDEO 

Erotické fantazie jasně prohlubují hranice intimity mezi vámi a partnerem. Otázkou zůstává, kam až by měly zajít a zda je vůbec důležité je krotit. Asi jak kdy a jak v čem. Každý totiž chceme něco jiného a to se pak zrcadlí také v našich snech.

Ne každý ale zůstane pouze u snění. Někdo si představuje vzrostlého svalnatého muže, který naběhne do ložnice a zmocní se vás, jiný si svou představu splní jednorázovkou na party. Do snění lze zahrnout obojí, následky však nese jen to druhé. I proto výzkum ukazují, že málokdo chce své sny opravdu vyplnit.

Pro tentokrát ale zůstaneme pouze u snění a podíváme se, o čem ženy nejčastěji sní a co je nejvíce dokáže vzrušit. Tušíte, co to je? 

O čem sní ženy v sexu nejčastěji?

Divoká trojka

Ano, přesně tak. Některým ženám zkrátka představa, že mají v posteli Brada Pitta hned dvakrát, přijde naprosto famózní. Dnes však již sex ve třech není ničím zas tak zvláštním, jako tomu bývalo dříve. Dnes jde otevřenost v sexu mnohem dál. A tak se může s klidem stát, že se sejdou dva páry, společně se pomilují a pak si partnery vymění. Otázkou zůstává, zdali si ty své budou následně chtít také vrátit.

Připoutaná

Ačkoliv ve vztahu většina z nás preferuje svobodu a možnost pohybovat se bez partnera za zády, v sexu hodně žen volí pořádně utažená pouta. Mají tak pocit, že si s nimi muž alespoň na chvíli může dělat, co je mu libo, a že si tak oba partneři sex více užijí. 

Sex s panem neznámým

I tato představa je mezi ženami poměrně žádaná. Důvodem je především to, že sex s někým, koho jste nikdy předtím neviděly, vám dá svobodu si ho užít podle svých představ. Je to jakési odpoutání se od zaběhnutých norem. Takový sex je pak podle těch, jež ho vyzkoušely, více vášnivý a odvázaný

Vzrostlý hasič

U představy hasiče nejde pouze o to, že si žena většinou fabuluje muže obaleného svaly, ale spíše o to, že je to muž v uniformě. Právě to na většinu ženského pokolení působí sexy. Jakýsi typický oděv pro danou profesi pak zvyšuje sex-appeal i u policistů či hodinových manželů, zkrátka všech, kteří ho mají. 

Sex na věřejnosti

Představa sexu na místě, kde se může kdykoliv objevit člověk, je pro mnohé ženy velmi vzrušující. Taková rychlovka na záchodě nebo v zadním salonku vaší firmy je tedy ideálním řešením. Ovšem do doby, než se tam skutečně objeví někdo, kdo by tam raději vůbec být neměl. 

Ať už jsou vaše představy jakékoliv, je vždy pouze na vás, pro co se nakonec rozhodnete. Sex by měl být otevřený a měl by splňovat to, po čem toužíte. A pokud jste ve vztahu a máte pocit, že váš sexuální život skomírá, pak není nic snazšího než si promluvit s partnerem a na vašem milování společně zapracovat. Přece jen „ve dvou se to lépe táhne“.

Víte, kolik poloh člověk během milování vystřídá?

 

 

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.