Zpackané plastiky! Co se nepovedlo Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow nebo Courteney Cox? | Moje zdraví

Zpackané plastiky! Co se nepovedlo Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow nebo Courteney Cox?

6. března 2024 • 06:00

Za svou touhu po neuvadající kráse a mládí některé celebrity draze zaplatily. U kterých udělaly plastické operace více škody než užitku? Podívejte se na problémy, které si touhou po mládí přivodily. 

Módní návrhářka Donatella Versace (68) se pohybuje v módním průmyslu tak dlouho, že při pohledu na krásné, hubené modelky nejspíš už ztratila veškerou soudnost. Jak jinak si totiž vysvětlit to, co si nechala udělat se svým obličejem i postavou? V průběhu let podstoupila tolik operací, že její původní rysy už nejsou ani k poznání, a navíc jim dominují nevzhledné plné rty.

TIP NA VIDEO: Jaká plastika dnes trenduje? Budete se divit.

Video se připravuje ...
VIDEO 

Podobně na tom byla svého času Pamela Anderson (55), průkopnice ve světě silikonových prsou. Do té doby, než si je nechala operovat, se o nich totiž ve společnosti příliš nemluvilo. Umělá prsa ji navíc i proslavila, což se jí zřejmě tak zalíbilo, že si je pak nechala ještě víc zvětšit. V průběhu času tento krok ale přehodnotila a nechala si poprsí zmenšit. Kromě toho podstoupila také zvětšení horního rtu, opakované vyhlazení vrásek a nejspíš i jiné zákroky.

V 80. a 90. letech patřila Meg Ryan (61) mezi nejkrásnější a nejobsazovanější romantické herečky. Když ale před lety propadla drastickým dietám i plastikám, téměř si tím zničila kariéru. Kvůli jejím příliš nafouknutým rtům si z ní dělají lidé za zády legraci a Meg se nejspíš nikdy nevyhrabe ze začarovaného kruhu, kdy podstupuje zákroky, aby dostala role, které jí ale unikají právě proto, jak po operacích vypadá.

Nebo taková hvězda filmu Podnikavá dívka Melanie Griffith (65), jejíž kamenná tvář nepopře desítky plastických operací. Měly jí ubrat věk, místo toho ji bohužel spíš zohyzdily. Kvůli své posedlosti dokonalým vzhledem dokonce dostala manželka herce Antonia Banderase v roce 2009 rakovinu kůže. Okamžitě se tenkrát musela podrobit operaci.

Zajímá vás, jak dopadli například herci Mickey Rourke nebo Sylvester Stallone? Na ně i na další celebrity, které se nechaly „vylepšit“ plastickými chirurgy, se podívejte v naší fotogalerii.

 https://www.arenahvezd.cz/

Autor: Marie Bezděková
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.