Proč stále nabízí NaturaMed vitamín D3 zdarma? | Moje zdraví

Proč stále nabízí NaturaMed vitamín D3 zdarma?

Proč stále nabízí NaturaMed vitamín D3 zdarma?
Autor: Shutterstock
21. března 2022 • 00:00
Prezentace klienta • 

Jak je možné rozdávat vitamíny jen tak? Je v objednávce nějaký háček? Zjišťovali jsme, co přesně se skrývá za nabídkou od firmy NaturaMed na vitamín D3 zdarma.

Doplněk stravy VitaSolaris slibuje podporu imunity

Vitamín D3 pod názvem VitaSolaris patří mezi základní vitamíny, které můžeme všichni potřebovat. Vitamín D běžně získáváme ze slunce, ale v období, kdy svítí málo, trpíme jeho nedostatkem. To má na lidské tělo vliv – především na imunitní systém. Od podzimu do jara je proto vhodné vitamín D3 doplňovat. To bylo podnětem k masivní reklamní akci od firmy NaturaMed.

Využili příležitost a uspěli

NaturaMed je firma patřící mezi největší poskytovatele doplňků stravy na českém trhu. Své produkty dováží z Norska už šestnáct let. Všimli si, že o vitamínu D se mluví hodně málo. Část běžných lidí vůbec netuší, že z jídelníčku lze získat vitamín D3 jen obtížně. A to chtěl NaturaMed změnit.

Začal intenzivně informovat širokou veřejnost. Vydal mnoho článků o prospěchu vitamínu D na imunitu a také ho začal nabízet zdarma. Přesněji řečeno spustil akci, díky které je možné získat roční balení vitamínu D3 pouze za poštovné 49 kč. Zájem byl ještě větší, než čekali.

Stovky tisíc zákazníků chtěli od NaturaMedu vitamín D3 zdarma

Firma se zavázala zaslat VitaSolaris do každé domácnosti, která učiní objednávku. Během několika vln této akce rozeslala více než třičtvrtě milionu balení. Vzhledem k omezeným výrobním kapacitám však museli na čas nabídku stáhnout, než opět zaplní sklady.

Protože je poptávka po vitamínu D3 zdarma stále velká, je možné akci opět využít. Bez dalších závazků a pouze za poštovné 49 kč. Za největší úspěch ale považuje NaturaMed to, že se mu podařilo přesvědčit veřejnost dbát na své zdraví a podporovat imunitu.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.