Nový král fotomobilů: vivo X80 Lite | Moje zdraví

Nový král fotomobilů: vivo X80 Lite

Nový král fotomobilů: vivo X80 Lite
Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.
26. září 2022 • 00:00
Prezentace klienta • 

Focení na mobil je v dnešní době naprostým standardem. Všichni ale toužíme nejen po ostrém záběru, ale také co nejvyšší kvalitě pořízených snímků. Vyberte si telefon, který díky svým fotografickým schopnostem posune vaše fotky a videa o krůček blíž k práci skutečných profesionálů.

Díky neustálému technickému pokroku se postupně zlepšuje kvalita fotografií a videa zachyceného na mobilní telefon. Což je nejen výhodné, ale i praktické. Už dávno nemusíme kupovat a neustále s sebou nosit tři zařízení. Funkce telefonu, fotoaparátu a videokamery jednoduše schováte v těle jednoho elegantního přístroje, který dokáže i mnohem víc a bude poklidně čekat na svou příležitost ve vaší kapse či kabelce.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Rozhodně se tedy nebojte dopřát si jednou za čas určitý luxus a investovat do kvalitního smartphonu, který dokáže v dokonalé kvalitě zachytit každý okamžik vašeho dne. Přesně takový je i nový chytrý telefon vivo X80 Lite. Díky zadnímu 64Mpx fotoaparátu s optickou stabilizací obrazu bude každý váš záběr dokonale ostrý. Poradí i se zhoršenými světelnými podmínkami, takže se nemusíte bát příchodu podzimu s brzkého stmívání. S vivo X80 Lite totiž můžete natáčet videa a fotit ve dne i v noci, kdykoliv a kdekoliv.

Podobně dokonalé snímky pořídíte i předním 50Mpx fotoaparátem s funkcí automatického ostření, zaostření na oblast očí a speciálním AI HD algoritmem pro snímky, na kterých v žádném případě nehrozí nechtěné rozmazání. A protože ty nejlepší selfie fotky se vás neptají na denní nebo noční dobu, je vivo X80 Lite vybaven také režimem Noční portrét, který vám zaručí jasné fotky a videa i za zhoršených světelných podmínek.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Smartphone vivo X80 Lite ale nestojí pouze na skvělých fotoaparátech. Je také vybaven výjimečně výkonným a přitom úsporným procesorem MideaTek Dimensity 900 a rychlou operační pamětí. S touto kombinací tak snadno spustíte i nejnáročnější aplikace nebo mobilní hry bez zbytečného zdržování. Šikovnou funkcí je pak rychlé 44W nabíjení FlashCharge, díky kterému nabijete telefon na 61 % výdrže už za půl hodiny.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit do 2. října v časově omezené slevě za 9 999 Kč. K nákupu obdrží fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru. Po zvýhodněné akci bude model k dispozici za standardní cenu 10 999 Kč.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.