Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Pleť a játra: Jak spolu souvisejí, co o játrech prozradí vaše pleť a jak pomůže homeopatie?

13. prosince 2021 • 14:00

Všichni víme, že lidský organismus je nesmírně složitý a dokonale biochemicky provázaný celek. Je fascinující, jak ve zdravém těle každá molekula najde své místo, ve kterém se s ní počítá. A to, co není potřeba, jde nejkratší cestou ven. Tělo je plné síly a energie, září vitalitou.

Často si to uvědomíme až v okamžiku, kdy se něco pokazí. Najednou nás bolí pod žebry, máme hořko v ústech, vysoký cholesterol. Pálí nás při močení, řeže v podbřišku a bolest od ledviny vystřeluje až do nohy. Jako by to nestačilo, ještě na pleti zůstaly po létě hnědé skvrny.

Video se připravuje ...
7 rad, jak zatočit s aknéVIDEO 

Co je špatně?

Játra? Ledviny? „Hm,“ pokýve hlavou lékař, „obojí.“ Ukazuje výsledky laboratoře: vysoký cholesterol, jak ten „zlý“, tak celkový. Moč kalná, obsahuje fosfáty, bílkoviny, krev. Rentgen ukázal kámen ve žlučníku a v ledvinové pánvičce…

V tuhle chvíli u většiny lidí nastoupí panika. Kameny, to znamená operace! Další bolest, další trápení, zameškání v práci. A co když se utvoří znovu?! Neexistuje nějaká prevence? Jak vyladit organismus tak, aby zas krásně „šlapal“? Lékař jistě doporučí dietu a dostatek tekutin, méně stresu, žádný alkohol a kávu. Skřípeme zuby, vždyť vaříme zdravě celé rodině a jedna sklenička na narozeniny přece není tak moc! Vyhrajeme, když poprosíme o radu homeopata. Pozorně nás vyslechne a pak vytáhne eso všech přípravků na játra, žlučník a močové cesty – Solidago virgaurea.

Homeopaticky upravený zlatobýl totiž dokáže všechny tyto orgány poladit, pomůže rozpustit kameny a zlepší metabolismus natolik, že klesne i obávaný cholesterol. Ledviny se už nebudou hlásit bolestí o pozornost, ranní hořko na jazyku se stane minulostí. Jako bonus získáme čistou pleť bez svědivých žlutohnědých skvrn.

Až o zázraku Solidago budeme vyprávět na rodinné oslavě, možná některý z příbuzných zbystří. Vzpomene si, že přesně takhle to před třiceti lety začalo u něj, a doplní ještě ischias, který vystřeluje přes tříslo do stehna. A zvonění v uších, kvůli kterému už slyší hůř. Otoky nohou, které jsou od ledvin. Svědění kůže si už pravidelně říká o kortikoidy. Ty ale pomohou jen na chvíli, když je vysadí, svědění je zpět. Začneme v duchu nadávat „na ty geny“ a budeme mít pravdu. Nemoci nechodí po horách, ale po lidech a v rámci zděděné podobnosti dědíme i náchylnost k nemocem. Často lze v rodině určitou nemoc nebo soubor onemocnění vystopovat málem k Bílé hoře. A přesto se můžeme pomocí homeopatik vypořádat i s takhle silnou genetickou zátěží. Stačí zvolit to pravé a pak užívat 3x denně do ústupu potíží. „Záruční doba“ na zdraví je klidně třicet let! MUDr. Alexandr Fesik, lékař a homeopat

Jaké jsou výhody české homeopatie?

homeopatika nemají nežádoucí účinky

• vyrobeno z českých bylin a místních surovin

• tablety nejsou sladké – děti je nejedí jako bonbony

• tablety můžete rozpustit v pití nebo přidat do jídla

účinek nesnižuje kofein, mentol ani dotek

Ptejte se svého homeopata a žádejte ve své lékárně.

Česká homeopatie AKH, homeopatická poradna: 776 879 799, 596 113 330, www.budtezdravi.cz, poradna@budtezdravi.cz, FB skupina @buďte zdraví s Českou homeopatií, Youtube.com/Buďte zdraví s Českou homeopatií

Celý článek si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Moje zdraví, které koupíte na stáncích. Předplatné pořídíte z pohodlí vašeho domova na www.ikiosek.cz/mojezdravi nebo přes predplatne.cnc@cpost.cz.

Autor: redakce Moje zdraví
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.