Víme, jaké tři druhy sexu muži milují a kdy… | Moje zdraví

Víme, jaké tři druhy sexu muži milují a kdy…

19. února 2017 • 00:53

Možná se vám již stalo, že vaše drahá polovička nezareagovala na vaše jasné signály, které kdykoli předtím vedly k milostnému aktu. Pokud ne, vězte, že se to může stát každé z nás. Víme, co s tím…

Prozradíme vám, na co se zaměřit, abyste dokázala odhalit touhy svého drahého zrovna v ten daný okamžik. Je třeba být dobrým pozorovatelem a všímat si i maličkostí v jeho chování. Hodně záleží na tom, v jakém přišel rozpoložení - zda měl příjemný a úspěšný den, či nikoli.

1. Zvíře, které z vás strhá šaty, bude vás chtít mít třeba na kuchyňské lince či právě odstřeďující pračce, můžete očekávat, když se váš partner vrátí domů po úspěchu v práci, vyhraném zápase či cvičení v posilovně.

2. Mazel toužící nikoli po dravém sexu, ale po něžné náruči, vám vkročí do dveří po dni plném starostí, kdy se na něj všechno sype a on má pocit, že si s tím vůbec neví rady. Pak zabere trocha romantiky – svíčky, sklenka ve vaně, masáž. A věřte, že vás čeká něžný sex.

3. Lenoch se do ložnice doplouží po velmi namáhavém dni. I když je vystresovaný, unavený a je vidět, že žádné heroické výkony očekávat nelze, neznamená to ještě, že o milostný akt nemá zájem. Převezměte prostě aktivitu vy.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.