Jen pro dospělé! Co se stane s tělem po spolknutí poševního sekretu? Neuvěříte… | Moje zdraví

Jen pro dospělé! Co se stane s tělem po spolknutí poševního sekretu? Neuvěříte…

12. února 2017 • 13:54

Dopřáváte svým drahým polovičkám potěšení v podobě orálního sexu pravidelně? Nebo se tomuto druhu uspokojení úplně vyhýbáte? Ať je vaše odpověď jakákoli, jistě jste si všimli, že některé ženy vlhnou více a jiné méně. 

Každý klín je totiž originál. Vlhkost souvisí se zručností muže, který ženu uspokojuje, a samozřejmě též s mírou vzrušení. U některých dam je důležitým faktorem i fáze menstruačního cyklu, v němž se právě ona dotyčná nachází. To ale platí jen u menší části křehké populace – u 34 procent žen. 

Víte, z čeho se skládá ženský sekret? Zamýšleli jste se někdy nad tím, proč vám některé klíny tak pěkně voní? Poševní sekrety totiž obsahují chemické sloučeniny, jejichž vůně je specifická. V značné míře odér klína ovlivňuje pH, jež je v lidských tělních tekutinách v rozmezí od 6 do 7. Pohlavní orgány žen ale mají klima o trochu kyselejší (v rozmezí 4 až 5,6). Vyšší kyselost poševního sekretu je dána kyselinou mléčnou, která vytváří prostředí, jež likviduje škodlivé bakterie. Ty bývají strůjci vaginálních infekcí.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.