Tohle je vzrušující: Kratší sukně už snad ani nelze nosit! Nebo ano? | Moje zdraví

Tohle je vzrušující: Kratší sukně už snad ani nelze nosit! Nebo ano?

24. února 2017 • 18:30

Mini sukně jsou magnetem pro většinu mužské části populace. Proč bránit pohledům na hezké nohy, ať už jsou pěkně vypracované či „nekonečně“ dlouhé?

Samozřejmě velice krátké sukně se nehodí na každou příležitost. Na ples, svatbu či jinou slavnostní událost je zapotřebí zvolit společenské šaty přiměřené délky, abyste se vyvarovala trapasu, který by mohl být nepříjemný nejen pro vás, ale i vaše okolí. Jistě, nežijeme ve středověku, takže není potřeba být zakryta od hlavy až k patě. Ale všeho s mírou. To je třeba si uvědomit i v mrazivých dnech, kdy je lepší myslet na zdraví, než na to, kolik párů očí kratinká sukénka upoutá.

Nezapomínejte také, že krátké sukně mohou být i nebezpečné. Pokud jste nucena, třeba kvůli práci, se pohybovat sama za tmy na odlehlých místech, měla byste volit méně nápadné oblečení. Víte, že minisukně byly příčinou nejen značného počtu obtěžování či pokusů o znásilnění, ale též dopravních nehod?

Připravili jsme pro vás pár fotografií, na nichž jsou zachyceny krásky s tak krátkými sukněmi, že klidně mohou rozptýlit okolo projíždějícího řidiče natolik, aby přestal nezvládat vozidlo… Co myslíte, zapůsobily by i na vašeho partnera?

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.