Zdraví na dosah vaší ruky. Získejte tlakoměr jako bonus k chytrým hodinkám | Moje zdraví

Zdraví na dosah vaší ruky. Získejte tlakoměr jako bonus k chytrým hodinkám

Zdraví na dosah vaší ruky. Získejte tlakoměr jako bonus k chytrým hodinkám
Autor: Us
26. května 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Ještě větší přehled o svých zdravotních ukazatelích získáte, pokud si zakoupíte chytré hodinky Galaxy Watch5 nebo Galaxy Watch5 Pro od Samsungu. V rámci speciální akce k nim Samsung nabízí tlakoměr OMRON M3 Comfort intelli za pouhou 1 Kč. Ten slouží k pravidelné kalibraci hodinek, a tak budete mít své hodnoty kdykoliv k dispozici.

Kalibrace hodinek s tlakoměrem v prodejnách Samsung

Jak ale tlakoměr používat v kombinaci s chytrými hodinkami? Tuto otázku vám rádi zodpoví prodejci ve vybraných prodejnách. Stačí dorazit o víkendu 27.–28. 5. nebo 2.–4. 6. do poboček Samsung Praha Chodov, Palladium Praha nebo Olympia Brno a zjistíte, jak správně provádět pravidelnou kalibraci hodinek. Pokud už vlastníkem Galaxy hodinek jste, dorazit na prodejnu a správně si je nakalibrovat, můžete také.

Průvodce na cestě za zdravím

Galaxy Watch5 a Galaxy Watch5 Pro přitom nebudou měřit jenom váš tlak, ve skutečnosti zachycují širokou škálu nejrůznějších zdravotních hodnot. Díky kombinaci hned několika senzorů získáte přehled o svém těle (tedy například kolik máte vody či tuku v těle), ale také o míře stresu, které čelíte, či o tom, jestli dobře spíte. Využít pak můžete různé koučinkové programy, díky kterým se stanou hodinky průvodcem ke zdravému životnímu stylu uzpůsobenému na míru vašemu tělu.

Výhodná akce tlakoměr OMROM M3 Comfort intelli za 1 Kč k nákupu chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch5 nebo Samsung Galaxy Watch5 Pro platí od 22.5.2023 do vyprodání zásob a lze ji využít ve všech značkových prodejnách Samsung.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.