Posuňte ústní hygienu na vyšší level. Jak na to? | Moje zdraví

Posuňte ústní hygienu na vyšší level. Jak na to?

Posuňte ústní hygienu na vyšší level. Jak na to?
Autor: Notino, s.r.o.
3. května 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Zářivý a zdravý úsměv je tím nejlepším doplňkem – mnohem lepším než poslední trendy. Z módy totiž nevyjde nikdy. Udržování čistých a zdravých zubů a dásní má navíc zásadní význam pro celkové zdraví. Dobrá zpráva je, že se nabízí spousta možností, jak dosáhnout perfektního výsledku.

Jedním z nejlepších – a velmi moderních - způsobů, jak udržovat správnou ústní hygienu, je používání sonického zubního kartáčku. Ten je stále oblíbenější díky své účinnosti a efektivitě při čištění zubů. Ještě jste ho nikdy nezkoušeli a v obchodě kolem něj chodíte obloukem? Přišel čas na změnu!

Jak sonický kartáček funguje?

Sonický zubní kartáček funguje na základě vysokofrekvenčních vibrací, které pohybují hlavicí kartáčku tam a zpět a vytvářejí drobné bublinky, které čistí zuby a dásně. Kartáčky jsou navrženy tak, aby dosáhly i do těch nejobtížnějších míst v ústech, jako jsou mezery mezi zuby a podél linie dásní. Je známo, že sonické zubní kartáčky odstraňují podstatně více plaku a nečistot než manuální zubní kartáčky, což z nich činí skvělou volbu pro ty, kteří to se zdravím své ústní dutiny myslí opravdu vážně a nehodlají se smířit s ničím než se stoprocentním výsledkem.

Špičková ústní hygiena posílí fungování celého těla

Výhody používání sonického zubního kartáčku přesahují pouhé vyčištění zubů. Mohou také pomoci zlepšit zdraví dásní a předcházet jejich onemocnění, stejně jako snížit riziko vzniku zubního kazu. Mnoho sonických zubních kartáčků se dodává s několika kartáčkovými hlavami, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám, ať už máte citlivé zuby, nebo potřebujete hloubkové čištění.

Domácí bělení bez rizika

Další velkou výhodou sonických zubních kartáčků je, že mohou pomoci vybělit vaše zuby. Vibrace kartáčku pomáhají odstraňovat povrchové skvrny ze zubů a zanechávají je zářivější a čistší. To je skvělá volba pro ty, kteří chtějí zlepšit vzhled svých zubů, aniž by museli podstupovat drahé a časově náročné zubní ošetření.

Mytí zubů zvládnete s úsměvem na rtech

Sonický kartáček se také velmi snadno používá. Většina modelů má zabudovaný časovač, který zajistí, že si zuby budete čistit doporučené dvě minuty. Některé mají dokonce snímače tlaku, které vás upozorní, pokud si zuby čistíte příliš silně, což může časem způsobit poškození dásní a zubů.

Jde to i ekologicky

Pokud vás zajímá dopad vaší rutinní péče o ústní dutinu na životní prostředí, jistě vás potěší, že mnoho sonických zubních kartáčků je vybaveno dobíjecími bateriemi. To znamená, že je můžete používat roky, aniž byste museli baterie vyměňovat nebo je likvidovat, což z nich činí ekologičtější volbu než z tradičních zubních kartáčků.

Pokud skutečně chcete posunout úroveň své ústní hygieny o úroveň výše, investice do sonického zubního kartáčku nebudete litovat. Jsou účinné, efektivní a snadno se používají. Navíc přináší mnoho výhod pro zdraví vaší ústní dutiny. Proč tedy technologický výdobytek alespoň nevyzkoušet a nezjistit, jaký rozdíl může přinést vašemu úsměvu a celkové pohodě?

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.