Sexuální polohy, které vás zaručeně vytrhnou z nudy | Moje zdraví

Sexuální polohy, které vás zaručeně vytrhnou z nudy

Sexuální polohy, které vás zaručeně vytrhnou z nudy
Milování v autě jako v mládí oživí váš vztah • Autor: iStock.com
7. září 2018 • 06:00

Pokud se rozebírá sexuální život, většina článků pokládá za důležité „dělat“ v posteli jen to, co funguje, je vyzkoušené a co vám způsobuje opravdové potěšení. Faktem ale je, že mnoho párů se snaží svůj okruh sexuálních zálib rozšířit. Vždy je samozřejmě důležité, aby tyto nové „hrátky“ schvaloval jak partner, tak partnerka.

Experimentování navíc může pomoci ještě k těsnějšímu a užšímu spojení mezi mužem a ženou. Pokud tedy chcete co nejvíce harmonický vztah, můžete jít i přes námi uvedené rady.

Milování ve veřejném prostoru

Pro páry, které chtějí zažít opravdu velké vzrušení, tu máme jednu hodně divokou radu. Milování ve veřejném prostoru samozřejmě není žádnou novinkou, ale váš vztah může pořádně okořenit. Kam tedy jít? Samozřejmě vás nechceme tahat z postele rovnou někam do parku či do nákupních kabinek. Pokud ale pořádá někdo z vašich přátel třeba párty v nějakém domě, najděte si tam volný pokoj a zkuste si to tam „rozdat“ třeba ve stoje v poloze zezadu. Uvidíte, že vás to nadchne a společné vzpomínky na takové zážitky budou velmi vzrušující.

Vychutnejte si orální sex pomocí vibrátoru

Mnoho žen tvrdí, že nejlepšího orgasmu docílí pomocí vibrátoru. Tak proč tuto pomůcku nezapojit i do milování se svým partnerem? Není na tom nic zakázaného a krásně se vzrušíte, to vám garantujeme. Navíc i tuto činnost můžete pohodlně kombinovat s orálním sexem.

Misionář se svázanýma rukama

Poloha misionář je až moc klasická a pro většinu lidí je nudná. Zkusit ji ale můžete i jinak. Nechte partnera, ať vám sváže ruce nad hlavou tak těsně, že je nebudete moc použít. Nemusíte používat žádný provaz, stačí mít doma obyčejné hedvábné šátky.

Sex v autě

Zadní sedadla vašeho vozu asi moc často nepoužíváte, a je to škoda. Můžete si totiž zajet někam na kraj lesa, a pokud to velikost vašeho auta umožňuje, můžete se vzadu krásně pomilovat. Ačkoliv jste ve svém vlastním autě, to vzrušení, že se milujete někde u lesa, kde vás kdokoliv může najít, vás dostane. A pak si klidně zajděte na houby.

Tabu análního sexu

Anální sex je pro někoho velké tabu a bojí se jej. Pokud se vám tento způsob hrátek příčí, nikdo vám jej nenutí. Pro ty, co o tom ale už třeba delší domu přemýšlejí, máme radu. Zkuste si lehnout třeba na bok a nechte svého partnera, ať vám anální otvor dráždí třeba malým vibrátorem či rukou. Ucítíte velmi příjemné vzrušení, ale nebude vás to samozřejmě bolet. Použít samozřejmě můžete i masážní olej či lubrikační gel. Platí také, že ruce i pomůcky musí být důkladně dezinfikované. Jinak byste si do anální a vaginální oblasti mohli zavést bakterie, což by mohlo vést k infekci močových cest.

Autor: Daniel Mareš
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.