Jak normalizovat krevní tlak: studie s použitím balzámu Bolotova | Moje zdraví

Jak normalizovat krevní tlak: studie s použitím balzámu Bolotova

30. listopadu 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Problémy s krevním tlakem (TK) jsou velmi rozšířené. Podle statistik postihuje hypertenze 30 %, hypotenze 20 % světové populace. Léčba se provádí pomocí léků, korekce výživy a životního stylu. Počet případů invalidity, úmrtnosti u hypertoniků a hypotenziků však ukazuje na nedostatečnou účinnost těchto metod léčby. Většina hypotenzivních nebo hypertenzních léků má celou řadu vedlejších účinků a je škodlivá pro lidské zdraví.

Akademik Boris Bolotov však vynalezl unikátní balzám, který umožňuje nejen normalizovat tlak, ale také zlepšit stav celého organismu. Účinnost balzámu Bolotova je ověřena v praxi. Provedli jsme studii mezi našimi zákazníky, kteří trpí hypertenzí a hypotenzí již mnoho let.

Testu se zúčastnili muži a ženy trpící vysokým nebo nízkým krevním tlakem. Po dobu šesti měsíců pravidelně konzumovali přípravek balzám Bolotova a výsledky byly zarážející.

Autor: PRNEWS OÜ

Podmínky naší studie

Experimentu se zúčastnilo 150 osob ve věkové kategorii od 30 do 70 let.Z nich:

- 33 - hypotenze;

- 117 - hypertenze.

Během šesti měsíců pacienti užívali balzám Bolotova. Je důležité poznamenat, že všichni účastníci vedli svůj obvyklý životní styl a neměnili místo pobytu.

Účastníci po celou dobu studie užívali balzám podle schématu: první dva týdny - 5 ml na sklenici vody třikrát denně, poté - 12 ml na sklenici vody třikrát denně, bez ohledu na jídlo (před nebo po).

Výsledky studie

Po dvou měsících bylo zaznamenáno zlepšení celkové pohody a stabilizace krevního tlaku u více než 80 % účastníků experimentu. Po šesti měsících se tlak normalizoval u 87 % účastníků ve věkové kategorii od 30 do 50 let.

U pacientů ve věku 50 až 60 let se 79 % tlak rovněž stabilizoval a udržel v přijatelné normě do 70 dnů po vysazení balzámu. U 50 % osob ve věku 60 až 70 let se hodnoty tlaku udržely v rámci věkově přijatelného rozmezí.

Výsledky:

- U 120 účastníků se tlak stabilizoval v souladu s věkem.

- U 16 osob byl příznivý účinek přítomen, ale měsíc po vysazení balzámu se jejich stav začal vracet k hodnotám před zahájením studie.

- U 14 ze 150 osob se nepodařilo ukazatele stabilizovat. I když i u nich došlo v průběhu léčby k mírnému zvýšení nebo snížení krevního tlaku.

Užívání balzámu Bolotova pomohlo normalizovat tlak a odstranit mnoho příznaků, jako jsou mihotající se "mušky" a "tečky" před očima.

Zlepšil se také celkový stav pacientů. U účastníků experimentu zmizely bolesti hlavy, stolice a zažívací potíže, snížila se hladina cholesterolu v krvi. Vedlejší účinky léku nebyly zjištěny.

Autor: PRNEWS OÜ

Proč se ukázalo, že je tak účinný

Balzám Bolotova komplexně ovlivňuje organismus, což vysvětluje jeho vysokou účinnost při odstraňování příčin hypertenze a hypotenze.

- Při pravidelném užívání balzámu se snižuje ateroskleróza, mizí cholesterolové plaky v cévách, normalizuje se viskozita krve.

- Snižuje srdeční výdej. V počátečních stádiích je to zvýšený srdeční výdej - hlavní příčina hypertenze.

- Normalizuje rovnováhu solí, metabolismus bílkovin a kyselost krve, čímž se vrací normální funkce ledvin. A právě zdravé ledviny - nejdůležitější faktor při normalizaci krevního tlaku.

Balzám Bolotova nesníží krevní tlak během hypertenzní krize. Ale jeho užívání může odstranit příčiny onemocnění a skutečně přivést tlak k normálu na dlouhou dobu!

Účinnost léku je prokázána vědeckým výzkumem a vděčností těch, kterým pomohl zbavit se nemoci. Před použitím prostředku se však poraďte se svým lékařem, abyste určili individuální dávkování a plán užívání balzámu. Buďte zdraví!

Autor: PRNEWS OÜ

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.