15 předsevzetí, která budete dodržovat s radostí a přinesou vám zdraví | Moje zdraví

15 předsevzetí, která budete dodržovat s radostí a přinesou vám zdraví

6. ledna 2020 • 20:00

Přelom roku přináší řadě lidí náladu na bilancování a motivaci změnit své návyky ke zdravějším. Jenže známe to pravděpodobně i z vlastní zkušenosti, ono "zhubnout, přestat kouřit a nekřičet na děti" vezme za nějaký čas za své. Z mnoha důvodů. Jedním z nich je i ten, že na to jdeme trochu špatně z hlediska motivace. Co to vzít letos za jiný konec?

Letos už konečně – a teď si doplňte, co si tak každý rok touto dobou říkáte. Zhubnu? Nebudu tolik řešit, co potřebují ostatní? Naučím se říkat ne? A upřímně – jak dlouho to podle vás vydrží letos? Najít správnou motivaci totiž vůbec není jednoduché. 

Pokud máte za sebou pár nepovedených novoročních závazků, a přesto i letos pocit, že je správný čas na nějakou změnu, máme pro vás tip! Neřešte letos, co byste "měli". Začněte s tím, co vás bude bavit. To je totiž základní předpoklad k úspěchu.

Nejlepší je najít si takové činnosti, které vás budou bavit. A které vlastně kýžený efekt přinášejí jako "vedlejší produkt". Baví vás tančit? Najděte si příležitost nebo lekce a uvidíte, že kila půjdou dolů bez trápení. Rádi jíte? Zkuste věnovat pár hodin nikoliv tomu, abyste si z jídla udělala nepřítele a něco zakázaného, ale naopak – najděte si zdravější a méně kalorické varianty vašich oblíbených jídel.

Chcete žít zdravěji? Pak se podívejte do naší galerie. Přinášíme patnáct skvělých, zábavných, odpočinkových i aktivních činností, které vám přinesou nejen radost, ale i zdravotní benefity a lepší pocit ze sebe sama. Určitě si mezi nimi v naší galerii vyberete!

 

 

 

 

 

Autor: Pavla Skurovcová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.