Zkuste si doplnit vitaminy! Nová řada nejžádanějších doplňků stravy | Moje zdraví

Zkuste si doplnit vitaminy! Nová řada nejžádanějších doplňků stravy

9. dubna 2019 • 05:20

Špatná kvalita vlasů i nehtů. I například tak se v našem těle projevuje nedostatek vitaminů. Jednou z cest, jak je doplnit, může být i Multivitamin 100 %, první ze čtyř doplňků stravy nové řady BLESK LÉKÁRNA.

Imunitu potřebují podpořit zejména děti, senioři, sportovci, kuřáci, lidé se stresovým povoláním. K podpoře imunity pomáhá třeba sport, adekvátní spánek a zodpovědné léčení nachlazení bez »přecházení «. Obranyschopnost dobře funguje s vitaminy. Klíčová pro jejich dostatečný příjem je pestrá strava. Sestavit si však jídelníček tak, aby zahrnoval všechno potřebné, je v dnešní uspěchané době těžké. Proto lidé stále častěji sahají po doplňcích stravy. Silnou dávku vitaminů pro vaše tělo představuje i unikátní Multivitamin 100 % z řady BLESK LÉKÁRNA.

Co také obsahuje Multivitamin 100 %

Biotin (vitamin B7), vitaminy B1 a B2 – přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamin C (kyselina askorbová) – král vitaminů, pro podporu obranyschopnosti těla i posílení tvorby kolagenu, pro normální funkci kloubních chrupavek. Vitamin E (tokoferol) – významný antioxidant obsažený například v mase, mléce a sóji. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Zkuste ostatní produkty

Kromě přípravku Multivitamin 100 % si můžete koupit i Klouby FORTEprotect, Magnesium 250 CBATM a Urobrusinal AKUT.

Co je BLESK LÉKÁRNA?

Nejčtenější český deník spojil své jméno s řadou jedinečných doplňků stravy. Po BLESKmobilu, díky kterému voláte levněji, a BLESK energii, s níž šetříte za elektřinu, přichází BLESK LÉKÁRNA.

Kde můžu nakoupit?

Doplňky stravy vyvinuté renomovanou farmaceutickou společností Simply You Pharmaceuticals, a. s., seženete ve většině dobrých lékáren. Pokud je nenajdete přímo v regálech, může vám je lékárník objednat. Anebo si je můžete koupit na internetu u ofi ciálního distributora na stránce

Máte dotaz?

1) Zavolejte na bezplatnou telefonní linku BLESK LÉKÁRNY 800 44 22 66. Ta je v provozu každý pracovní den od 8:00 do 16:00 hodin.

2) Napište svůj dotaz či požadavky na e-mail: info@blesklekarna.cz

3) Vyplňte formulář na stránkách BLESK LÉKÁRNY www.blesklekarna.cz, kde naleznete i další informace o produktech.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.