Záhadná nemoc. Muž vypadá jako mimozemšťan | Moje zdraví

Záhadná nemoc. Muž vypadá jako mimozemšťan

25. června 2018 • 06:00

Každodenní utrpení zažívá mladík z Indie, kterému dosud žádní lékaři nedokázali pomoci.

Jednadvacetiletý muž z Indie žádá stát, aby mu pomohl v jeho těžké životní situaci. Anshu Kumar z Jagatpuru trpí záhadnou nemocí, kvůli které má zdeformované části těla. Ve své vlastní vesnici je kvůli svému vzhledu posměšně označován za mimozemšťana.

Následkem onemocnění má výrazně zvětšenou hlavu, hluboké úzké oči, obtížně se pohybuje. Anshu Kumar pravděpodobně trpí více nemocemi, které lékaři dosud nedokázali diagnostikovat. Muž, který pracuje jako dělník, si vydělá jen padesát liber měsíčně, což je v přepočtu 1500 korun. Z tohoto platu si nemůže dovolit zaplatit vyšetření u speciality. Ani jeho rodina nemá dostatek potřebných prostředků.

Anshu Kumar prožívá traumatické období. „Vypadám jinak než ostatní a nikdo mě kvůli tomu nemá rád. Když jedu vlakem, děti se mě bojí a raději se schovávají. Můžu se snažit cizí lidi ignorovat, ale před sebou samým nemůžu věčně zavírat oči,“ říká.

„Přál bych si žít normální život jako ostatní lidé. Chtěl bych si najít ženu,“ dodává. Jeho rodina už ztrácí naději, že by se mohl někdy vyléčit a žít běžný život.

 



Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.