To jsou obři! Prohlédněte si největší hafany světa | Moje zdraví

To jsou obři! Prohlédněte si největší hafany světa

20. června 2018 • 08:00

Psí společníky si můžeme vybírat z nepřeberné škály rozličných tvarů a velikostí.

Někteří z nich jsou tak malí, že se vejdou třeba i do kabelky. Tito však patří mezi ty, kteří se Vám vejdou sotva do bytu.

Tenhle obr je rok a půl stará doga jménem Freddy. Je to ještě děťátko. Velmi rád odpočívá na kanapi se svou majitelkou Claire Stoneman v domě v Essexu. Ačkoliv Freddy neabsolvoval oficiální měření své velikosti, jeho majitelka tvrdí, že ve stoji na zadních nohách měří 2,24 metru. Když se Freddy narodil, patřil mezi štěňaty k nejdrobnějším. Jenže pak své sourozence nejen dohnal, ale i překonal.

Grim je zase irský vlkodav. A ten prcek vedle na něj na společné fotografii je čivava Rut. Setkali se coby vítězové soutěže o nejmenšího a největšího psa Švédska. Příliš romantická večeře to ale nebyla. Jakmile se Grim přiblížil k misce žrádla patřící Rut, zavrčela a kousla ho do rtu. Grim se však nenechal odradit a na malou čivavu se zájmem koukal dál.

A tohle je Arthur. Dvouletý irský vlkodav vážící 59 kilogramů rád objímá svého majitele Patricka Pattona ze San Clemente ve Spojených státech. Když si stoupne na zadní, měří neuvěřitelných 183 centimetrů.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.