Rychlá snídaně bez kompromisů? Chce to přírodní suroviny! | Moje zdraví

Rychlá snídaně bez kompromisů? Chce to přírodní suroviny!

Rychlá snídaně bez kompromisů? Chce to přírodní suroviny!
Autor: Upfield
4. října 2021 • 00:00
Prezentace klienta • 

Všichni to známe – ve všední ráno není na nic čas a přípravě snídaně věnujeme sotva pár minut. Přichystat během chvíle něco dobrého pro sebe i pro své děti ale nemusí znamenat žádné kompromisy v chuti. Jak na rychlou snídani, která se obejde bez polotovarů a bude jen ze surovin přírodního původu?

Na tom, že je snídaně zvlášť pro děti důležitá, se shodnou rodiče i odborníci. Realita všedního dne je ale trochu odlišná. Podle průzkumu pro společnost Upfield, výrobce značek Rama, Flora, Hera a dalších, nesnídají pravidelně zdaleka všechny české děti. Mezi předškoláky si dává snídani každý den 94 procent. Šest procent snídá jen občas nebo vůbec. Toto číslo s přibývajícím věkem roste. Na prvním stupni ZŠ už skoro pětina dětí pravidelně nesnídá, na druhém stupni je to dokonce 27 % dětí.

Průzkum také ukázal, že při přípravě snídaně je pro rodiče nejdůležitější, aby dětem jídlo chutnalo. Velká většina rodičů klade důraz i na rychlost přípravy, nutriční vyváženost a pestrost snídaně pro děti. Data ale zároveň ukazují, že Češi věnují přípravě snídaně průměrně jen 8 minut ve všední den a 11 minut o víkendu. Připravit v ranním shonu dětem rychlou snídani, která bude pestrá, vyvážená a zároveň jim bude chutnat, se může zdát jako neřešitelný úkol. Je tu ale vynikající pomocník, s kterým to vše zvládnete – Rama se 100% složením z přírodních zdrojů.

Autor: Upfield ČR, spol. s r.o.

Jde to rychle, chutně i kvalitně zároveň

Rama je vhodná pro přípravu rychlé studené snídaně ve všední den i lahodné teplé snídaně pro celou rodinu o víkendu. Také svačinu pro děti do školy s ní připravíte během chvilky, a přitom si můžete být jistí, že používáte ty nejkvalitnější suroviny. Ramu se zkrátka vyplatí mít v ledničce, hodí se kdykoli a umožňuje nejrůznější variace, které vás právě napadnou. Rama úplně změní to, co jste si dosud mysleli o margarínu. Neobsahuje konzervanty, umělá barviva ani žádné jiné umělé přísady. Má skvělou přirozenou chuť a využití najde u snídaně, oběda i večeře. Výborně se hodí nejen k mazání, ale také k vaření a smažení, protože má vysoký obsah kvalitních rostlinných tuků. Tak už stačí jen popustit uzdu fantazii a pustit se do vaření, s Ramou to půjde snadno a rychle. Můžete přitom zapomenout na různé polotovary a zůstat jen u kvalitních potravin z přírodních zdrojů. Rama je tady pro každého, komu záleží na tom, co jí a co dává své rodině.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.