Má Vaše rodina dostatek vitaminu C? Zašleme Vám zásobu zdarma! | Moje zdraví

Má Vaše rodina dostatek vitaminu C? Zašleme Vám zásobu zdarma!

Má Vaše rodina dostatek vitaminu C? Zašleme Vám zásobu zdarma!
Autor: NaturaMed Pharmaceuticals
7. dubna 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Vitamin C je dlouhými roky prověřený pomocník na posílení imunity. Existuje několik forem, ve kterých ho můžeme sehnat. Ester-C patří mezi nejúčinnější.

Co je to Ester-C?

Je to patentovaný typ vitaminu C, který má zdokumentované účinky pozitivního vlivu nejenom na vaši imunitu, ale také na psychickou pohodu a odolnost vůči stresu.  A to všechno se v téhle turbulentní době opravdu hodí. Ester-C se totiž udrží v buňkách našeho imunitního systému déle, než jiné formy vitaminu C, a lépe se vstřebává. Znamená to, že ho tělo využije na maximum, a zbytečně se nevyloučí ven už po pár hodinách.

Imunita je základem všeho

Představili jste si někdy, co to vlastně ten imunitní systém je? Funguje jako ochranný štít celého těla – má za úkol nevpustit dovnitř cokoli, co by vašemu tělu mohlo uškodit, a zároveň se stará o to, aby byly všechny buňky vyživené, a všechny procesy v těle běžely bez problémů. Imunita nás tedy chrání zevnitř i zvenčí. Co se ale stane, pokud je imunitní štít někde oslabený?

Kdy je potřebujeme vitamin C ještě více?

Vždy, když se nacházíme v nějaké nevšední situaci. Teď na jaře je náš organismus unavený po zimě, a časté střídání počasí ho ještě více oslabuje. Bohužel jsme v této době vystaveni nejrůznějším vnějším vlivům, které nás zatěžují i psychicky, a proto je potřebné náš organismus podpořit zvýšenou dávkou kvalitního vitaminu C ve formě Ester-C. Užívat by ho měla celá rodina, a především děti a senioři, pro které je vitamin C ještě o něco potřebnější.

Pro naše zdraví je nezbytný, ale tělo si ho samo neumí vytvořit

I když se vitamin C podílí na mnoha životně důležitých funkcích, tělo si ho samo nevyrábí. V první řadě je nejlepší postarat se o dostatek ovoce a zeleniny v našem jídelníčku. Bohužel, většina české populace má problém s příjmem potravin, které jsou na vitamin C bohaté – pro představu bychom museli sníst každý den 5 pořádných porcí ovoce, abychom si zajistili dostatečný příjem vitamínu.

Autor: NaturaMed Pharmaceuticals

Síla přírody v podobě šípků

Náš Vitamín C+, který obsahuje formuli Ester-C, je prvotřídním produktem na trhu díky obsahu šípků, a 24h pozvolnému vstřebávání. Nedráždí žaludek, a je velice vhodný pro děti. Vyrábíme ho jako cucavé ovocné tabletky, abychom uspokojili i ty, kterým se doplňky stravy obtížně polykají.

VYZKOUŠEJTE HO NYNÍ ZDARMA a postarejte se o dostatečný příjem vitaminu C pro celou Vaši rodinu. Pouze do vyprodání zásob!

Během naší akce získáte půlroční zásobu doplňku stravy Ester-C zcela ZDARMA, zaplatíte pouze poštovné 49kč.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.