Sháníte přípravek na posílení imunity? | Moje zdraví

Sháníte přípravek na posílení imunity?

Sháníte přípravek na posílení imunity?
Autor: NaturaMed Pharmaceuticals
16. března 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Myslíte si, že na posílení imunity jste vyzkoušela už úplně všechno? A co starý dobrý rybí olej? Pokud se vám vybavují vzpomínky z dětství na rybí tuk na lžičce, nemusíte se bát. Dnes existují podstatně chutnější varianty, které mají stejně blahodárné účinky, jako kdysi.

Proč Omega-3 potřebujete?

Omega-3 nenasycené mastné kyseliny jsou látky, které si naše tělo neumí samo vytvořit. Přitom jsou pro nás a náš metabolismus naprosto klíčové. Jak je ale správně doplňovat? Z běžné stravy je těžké je získat (museli byste jíst kvalitní mořské ryby 3x týdně, což při jejich ceně není moc dostupné). Nenasycené mastné kyseliny Omega-3 mají zdokumentovaný příznivý vliv na srdce, mozek a zrak.

Buďte zdraví a plni sil

Pokud tedy zápasíte s častým nachlazením, které si doma mezi sebou pořád předáváte, objednejte si doplněk stravy OmegaMarine Forte+ obohacený o vitamín D3, vyráběný na základě 150leté norské tradice. Původ rybího oleje OmegaMarine Forte+ je 100% dohledatelný! Lososí olej, který je pro lidské tělo nejlépe vstřebatelný, je získáván z masa lososů žijících v nejčistších vodách norských fjordů. Jeho zpracování trvá pouhých 75 minut, a proto se jedná o ten nejčerstvější rybí olej.

Autor: NaturaMed Pharmaceuticals

Ve složení najdete Omega-3,6,7 a 9, které navíc obohacujeme o nezbytný vitamín D3 pro zdravé kosti, zuby, funkci svalů a především jako podpora imunity.

Už žádná únava, pocit vyčerpanosti, zapomínání, ani snížená obranyschopnost!

OmegaMarine Forte+ je nejprodávanější produkt svého druhu na trhu a doručujeme ho až do vaší schránky. Každý má nyní možnost objednat si balení zdarma, hradíte pouze poštovné 49 Kč.

Autor: NaturaMed Pharmaceuticals

Chcete udělat něco pro svou imunitu, ale nechcete utrácet za nesmysly?

Už nebudete muset neustále řešit, jestli mají vaše děti dostatek vitamínů, když jsou každý den ve školním kolektivu vystaveny riziku nákazy. OmegaMarine Forte+ je vhodná pro celou rodinu. Vyzkoušejte ji na měsíc zdarma.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.