Kvalitní dioptrické brýle pro dámy i pro pány za pouhých 1 749 Kč | Moje zdraví

Tip na kvalitní dioptrické brýle jen za 1 749 Kč

Tip na kvalitní dioptrické brýle jen za 1 749 Kč
Autor: Shutterstock
23. března 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Návštěva běžné oční optiky udělá ve vaší peněžence pořádný průvan. Kvalitní dioptrické brýle na čtení i na dálku přitom můžete pořídit skoro za hubičku. Zjistili jsme to během našeho pátrání po zajímavých službách, které nám zpříjemňují život. Máme pro vás tip na to, jak pořídit slušivé dioptrické brýle levně, z tepla domova a přitom si je vyzkoušet jako v kamenné prodejně.

Tento skvělý servis poskytuje OptikDoDomuprvní oční optika, která přijede za vámi. Opravdu. Tato revoluční služba šetří nejen vaše peníze, ale také čas. No řekněte sami: Proč byste se měli trmácet do kamenné prodejny, když si z bohaté kolekce brýlových obrub můžete vybírat v pohodlí domova?

Stačí pro to udělat jediné – vyplnit třířádkový online formulář. Díky tomu vám zavolá oční poradce a společně se domluvíte na tom, kam vám má přivézt nejnovější kolekci dioptrických brýlí. Během návštěvy vám poradí nejen po stránce odborné, ale pomůže také s výběrem brýlových obrouček, které nejlépe sluší vašemu tvaru obličeje, barvě vlasů nebo tónu pokožky.

OptikDoDomu je první oční optika, která přijede za vámi. Kamkoliv, nezávazně a zadarmo. Přiveze vám bohatou kolekci dioptrických brýlí, zodpoví odborné otázky a pomůže s výběrem designu. • Autor: OptikDoDomu

A víte, co je na tom všem nejlepší? Že celá návštěva OptikDoDomu u vás je naprosto nezávazná a bezplatná. Ano. Za to, že vám OptikDoDomu přiveze ukázat desítky pánských nebo dámských dioptrických brýlí i do toho nejvzdálenějšího koutu České republiky, nezaplatíte ani korunu. A to ani v případě, že si nakonec nic neobjednáte.

Příznivé jsou nejen služby OptikDoDomu, ale také ceny. Oční poradce vám navíc prozradí, která akční nabídka stáhne konečnou cenovku co nejníže. Momentálně třeba probíhá oblíbená slevová akce 1+1 dioptrické brýle zdarma. Díky ní pořídíte kompletní dioptrické brýle špičkové kvality za pouhých 1 749 Kč. Pokud byste chtěli mít stylové brýle za tuto bezkonkurenční cenu, s pozváním OptikDoDomu moc neotálejte. Tato akční nabídka totiž platí jen do konce března.

Asi se ptáte, jak je možné, že OptikDoDomu prodává značkové dioptrické brýle za takto příznivé ceny. Odpověď je jednoduchá. Vyrábí brýle vlastní značky Icona. Díky tomu nejsou ceny nafouknuté o marže distributorů a obchodníků. OptikDoDomu tím navíc získává přímou kontrolu nad kvalitou, a proto si může dovolit dávat svým zákazníkům doživotní záruku na brýlové obroučky.

Díky OptikDoDomu si dioptrické brýle vyzkoušíte na vlastní oči, aniž byste se museli trmácet do kamenné prodejny. Atmosféru návštěvy očního poradce u vás doma nasajete z krátkého videa.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.