GALERIE: Podivné zdravotní rituály celebrit. Kdo si natírá na obličej ptačí trus? | Moje zdraví

GALERIE: Podivné zdravotní rituály celebrit. Kdo si natírá na obličej ptačí trus?

3. února 2021 • 06:00

To, co některé celebrity dokáží absolvovat, aby byly zdravé a krásné, běžným smrtelníkům bere téměř dech. Za podivné rituály přitom utrácí hvězdy jako Lady Gaga, Angelina Jolie nebo Catherine Zeta-Jones celé jmění. Které z jejich rituálů patří mezi ty nejpodivnější?

Injekce plazmy do obličeje

Americké televizní hvězdičce Kim Kardashian (40) na svém vzhledu opravdu záleží, a tak neváhá podstupovat i drastické procedury. Za cenu více než 50 000 Kč si nechává do obličeje injekčně aplikovat vlastní plazmu, která je bohatá na krevní destičky a podporuje tvorbu kolagenu a elastinu. Odvážný proces pomáhá její pleti, aby vypadala stále mladá a krásná. Procedura ale samozřejmě není bezbolestná a Kim se během agónie, kterou jí způsobuje, nechala i vyfotit.

Ptačí trus proti vráskám

Zdá se, že bývalá Spice girl Victoria Beckham (46) a herec Tom Cruise (58) chtějí zabránit stárnutí své pleti za každou cenu. Šušká se, že si obě hvězdy oblíbily proceduru (za bezmála 4 000 Kč), při níž se na obličej nanáší prášek složený z trusu slavíka a dalších přírodních ingrediencí − například rýžových otrub. Šílené? Pravdou je, že oba vypadají na svůj věk skvěle!

Rybí jikry proti striím

Většina žen používá na odstranění strií krémy, ale proč by Angelina Jolie (45) dělala to, co obyčejní lidé? Herečka si místo drahé kosmetiky potírala v těhotenství své břicho rybími vajíčky. Byla ochotná utratit téměř 15 000 Kč za 100ml skleničku krému La Praire's Skin Caviar Luxe Cream, obsahující (jak už z názvu vyplývá) kaviár, tedy rybí jikry.

Na další netradiční procedury celebrit se podívejte v naší galerii:

 

Autor: Marie Bezděková
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.