10 otázek a odpovědí o BLESK LÉKÁRNĚ | Moje zdraví

10 otázek a odpovědí o BLESK LÉKÁRNĚ

8. dubna 2019 • 12:00
Prezentace klienta • 

BLESK LÉKÁRNA nabízí čtyři produkty z řady doplňků stravy, které můžete zakoupit ve většině lékáren v České republice. V čem jsou výrobky řady BLESK LÉKÁRNA výjimečné? Kdo je vyrábí a proč se deník Blesk rozhodl propůjčit jim své jméno?

1) Co je BLESK LÉKÁRNA?

Pod značkou BLESK LÉKÁRNA najdete řadu vysoce kvalitních doplňků stravy, které představují výběr toho nejžádanějšího z českých lékáren.

2) Půjde i o léky?

Ne. BLESK LÉKÁRNA nezahrnuje léčiva, ale jen doplňky stravy, jejichž účelem je dodat organismu chybějící látky. Nakoupit je můžete bez receptu od lékaře.

3) Proč se deník Blesk rozhodl propůjčit jméno doplňkům stravy?

Značka BLESK si zakládá na důvěryhodnosti a představuje pro své čtenáře rádce, který jim pomáhá orientovat se v dnešním světě. Nejenže informuje srozumitelně a pravdivě o tom, co se děje, ale snaží se pomáhat i jinak. Není náhodou, že jeho slogan zní »Síla na vaší straně«. Blesk je zastáncem lidí, kteří se na něj mohou obrátit a důvěřují jeho praktickým radám.

4) Kdo doplňky stravy vyrábí?

Výhradním výrobcem doplňků stravy z řady BLESK LÉKÁRNA je společnost Simply You Pharmaceuticals a.s., přední česká společnost působící v oboru již více než dvacet let. Do projektu vstupuje jako partner vydavatele deníku Blesk, společnosti Czech News Center a.s.

5) V čem jsou výrobky řady BLESK LÉKÁRNA výjimečné?

Většina uživatelů používá současně více druhů doplňků stravy. Často tak musíte na pokrytí denní dávky užít i několik tobolek denně. Z tohoto důvodu přinášíme na trh takové produkty, které jsou svým složením natolik vyvážené a kvalitní, že postačí pouze jedna tableta či tobolka denně.

6) Kde můžu výrobky řady BLESK LÉKÁRNA koupit?

Ve většině lékáren po celé České republice a vybraných e-shopech, které mají oprávnění prodávat doplňky stravy.

7) V naší lékárně jsem je nenašel. Co mám dělat?

Je pravděpodobné, že i ve vaší oblíbené lékárně je možnost objednat si produkty z řady BLESK LÉKÁRNA. Zkuste tedy lékárníka požádat o objednání výrobků. Ve většině případů by to mělo jít bez problémů. Standardem bývá možnost doručení do druhého pracovního dne.

8) Jsou k dostání i na internetu?

Ano, s jistotou je seženete na stránkách České apotéky v sekci BLESK LÉKÁRNA na webu www.ceskaapoteka.cz/r13/blesk-lekarna

Jde o oficiálního distributora pro maloobchodní prodej.

9) Můžu si doplňky stravy koupit i v trafice spolu s deníkem Blesk?

Bohužel ne. Prodej výrobků mimo lékárny či oficiální prodejny nabízející doplňky stravy se v současné chvíli neplánuje.

10) Trpím chronickým onemocněním a užívám větší množství léků. Mohu užívat produkty BLESK LÉKÁRNY?

V takovém případě doporučujeme poradit se o užívání jakýchkoliv doplňků stravy, tedy nejen těch z řady BLESK LÉKÁRNA, se svým lékařem či lékárníkem a postupovat podle jeho doporučení.

 

Máte dotaz?

Společnost Czech News Center a.s. klade vysoké nároky na kvalitu produktů, které nesou značku BLESK, sama ovšem tyto výrobky nevyrábí. Za kvalitu výrobků, jejich prodej či dostupnost na prodejních místech tedy odpovědnost nenese a s případnými dotazy na uvedená témata se obracejte přímo na oficiální kontakty.

 

1) Zavolejte

…na bezplatnou telefonní linku BLESK LÉKÁRNY

800 44 22 66

Ta je v provozu každý pracovní den od 8:00 do 16:00 hodin.

 

2) Napište

…svůj dotaz či požadavky na e-mail: info@blesklekarna.cz

 

3) Vyplňte

…formulář na stránkách BLESK LÉKÁRNY www.blesklekarna.cz

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.