Krásná pleť bez vrásek? Jděte na to chytře! | Moje zdraví

Krásná pleť bez vrásek? Jděte na to chytře!

28. února 2018 • 00:00
Prezentace klienta • 

Pečujte o svou pleť, vlasy a nehty. Každá žena zná, jaké to je, když se třepí konečky vlasů, lámou se nehty nebo vysychá kůže. Zvláště v zimních měsících se s těmito problémy potkáváme častěji. Těmto nepříjemným strašákům se můžeme elegantně vyhnout. Celé tajemství spočívá v přísunu kolagenů, které jsou pro lidské tělo jedním ze základních stavebních materiálů. Stárnutí je fyziologický proces, který nelze sice zastavit, nicméně se dá výrazně zpomalit. Řekněte stop nepříjemným projevům stárnutí.

Zázrak jménem kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty a je součástí pojivových, epiteliálních a nervových tkání. Ve velkém množství se nachází v očním sklivci, kloubním mazu a kůži. Svými antioxidačními účinky chrání pokožku před volnými radikály, podporuje tvorbu kolagenu a podílí se na jiných důležitých biologických pochodech v pokožce. Kyselina hyaluronová má blahodárné účinky na stárnutí pokožky, vyznačuje se schopností vázat na sebe vodu, a to až v tisícinásobku vlastní hmotnosti, takže hydratuje a zjemňuje pokožku. Současně také podporuje tvorbu kolagenu. Kůže obsahuje až 50 % kyseliny hyaluronové z celkového množství obsaženého v našem těle. Mladá pleť jí má v sobě více, díky tomu má schopnost zadržovat vodu, je vyhlazená, pružná, lépe zásobená živinami a chráněná před působením volných radikálů. Promyšlený příjem kyseliny hyaluronové zajistí dokonalé vyživování pleti a výrazně tak zpomalí nepříjemné projevy spojené se stárnutím.

Autor: MEDOPHARM, s.r.o.

Za vším hledej kolagen

DIAS BEAUTY je komplexní vnitřní výživa pro přirozeně kvalitní vlasy, hydratovanou pokožku a pevné nehty. DIAS BEAUTY je unikátní složení čtyř synergicky působících kolagenů Collagen quattro complex®, který se skládá z kolagenních hydrolyzátů typu I, typu II, typu III a nativního kolagenu. Více informací o pozitivních účincích kolagenu zde: http://diaskolagen.cz/#beauty. Krásné, lesklé a husté vlasy, pleť pružná a hladká, nehty silné a nelámavé. Všechno tohle má stejného jmenovatele. Kolagen. Dopřávejte svému tělu kolagen a tělo si už samo určí, kam potřebuje kolagen dodat. Vy jen uvidíte, jak se vám postupně zlepšuje pleť, vlasy a nehty. Dopřejte si krásu.

Autor: MEDOPHARM, s.r.o.

Kolagen a krása

- kolagen zlepšuje pleť – její texturu i pevnost

- redukuje vrásky a omlazuje

- zlepšuje hydrataci pleti

- podílí se na zlepšení barevnosti pleti a redukuje stařecké skvrny

- redukuje celulitidu a brání jejímu vzniku

- podporuje růst vlasů a jejich kvalitu

- podporuje růst nehtů a jejich kvalitu

Autor: MEDOPHARM, s.r.o.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.