Šokující zranění. Krab štípnul dívku do vaginy! Spletl si ji s ústřicí! | Moje zdraví

Šokující zranění. Krab štípnul dívku do vaginy! Spletl si ji s ústřicí!

7. června 2017 • 06:00

Jak může být nudismus nebezpečný, se přesvědčily na vlastní kůži dvě dívky na pláži v Singapuru. 

Široko daleko prý na pláži jiní lidé nebyli, takže se dívky rozhodly vylepšit si své opálené tělo a sundaly si plavky. To je v Singapuru zakázané, i když jste na pláži sami.

„Byly jsme na pláži asi čtvrt hodiny a já usnula,“ vypráví jedna z dívek. „Pak mě ale probudilo, jak kamarádka křičí, že ji něco štíplo. A v jejím rozkroku byl krab,“ popisuje dramatickou událost.

Nejdřív ji pomohla zmateného kraba odehnat a pak zavolala lékařskou pomoc. “Samozřejmě se kamarádka styděla kvůli intimnímu místu, kde ji krab štípnul, ale její zdraví bylo přednější,“ vypráví dívka.

Dívky se také obávaly, zda v krabích klepetech nemůže být jed a proto se snažila kamarádce případný jed z rány vysát.

Kuriózní situaci vyřešila rychlá lékařská pomoc. Lékař konstatoval, že žena není v ohrožení života. Tržná rána na vagině se jí nakonec dobře hojila a ani jizva prý není patrná.

Mořští biologové přispěchali s vysvětlením, že krab byl na lovu potravy a pravděpodobně si spletl dívčí vagínu s ústřicí, kterou se obvykle živí.

V každém případě doporučují dívkám, aby se příště slunily výhradně v plavkách, protože pokud by krab „ústřici“ neviděl, určitě by na ni nezaútočil.

Ačkoliv to může znít zvláště, není se krabovi co divit. „Co se týče vzhledu i zápachu, jsou si ústřice a jiní měkkýši a ženská vagína podobné“ dodává biolog.

Krab plážový z rodu Ocypode, je prý plaché stvoření, které se k lidem nepřibližuje, pokud není v ohrožení. To potvrzuje teorii, že krab se přiblížil k vagině v domnění, že jde o kořist.

Těmto krabům se také říká, že jsou to duchové. Jsou rychlí, nenápadní, takže je těžké zahlédnout je, pokud se k vám přiblíží. Jsou pro ně typické i protáhlé výrůstky na očích.

Jejich štípnutí není jedovaté, ale je dobré, že dívky zavolaly lékařskou pomoc, protože tržná rána od krabích klepet může způsobit zdravotní komplikace.

„Nachází se zde asi 70 druhů korýšům, ale jen může být jedovatý,“ dodává mořský biolog.

Ačkoliv jde o velmi vzácný případ, ukazuje se, že opalování a koupání bez plavek má svá nevyzpytatelná rizika. I krabi se mohou splést. A v případě nudistů - mužů, by takový omyl mohl mít fatální následky.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.