Tohle jste neviděli! Brit závislý na plastických operacích se proměňuje v živého Kena | Moje zdraví

Tohle jste neviděli! Brit závislý na plastických operacích se proměňuje v živého Kena

1. června 2017 • 10:00

Je to blázen? Mladík podstupuje jednu plastickou operaci za druhou, aby se stal živým Kenem. 

Rodrigo Alves, třiatřicetiletý Brit, je osobitým, nepřehlédnutelným účastníkem nové reality show o lidech, kteří se narodili ve „špatném těle“ a své životní úsilí věnují tomu, aby se za pomoci plastických operací proměnili v ty, kým se cítí být.

Rodrigo Alves se cítí být Kenem a chce být jeho živou kopií. Ano, tím umělohmotným partnerem od panenky Barbie!

Bizarní na tom je, že po nespočtu operačních zásahů se mu už Rodrigo podobá. Upřímně řečeno, nepolekali byste se, kdybyste ho potkali tváří v tvář?

Rodrigo má sebou již 51 operací a přes stovku dalších zásahů do svého vzhledu. Za svou proměnu utratil již čtyři sta tisíc liber, tedy více než 12 milionů korun!

Naposledy si nechal odstranit z obličeje kůži s jizvami po akné a nahradit novou za pomoci laseru s oxidem uhličitým, která se používá na omlazení pleti.

Není divu, že s takovým počtem zásahů do svého těla byl nominován na zápis do Guinnessovy knihy rekordů „za nejvíce absolvovaných kosmetických procedur“.

S přeměnou svého těla na živého Kena začal Rodrigo již v 17 letech. Jako malý byl prý kvůli svému vzhledu šikanován a dál to už nechtěl snášet.

Ačkoliv Rodrigovo tělo nereaguje na takové množství zásahů bez potíží, ve svém úsilí hodlá pokračovat a má naplánované další zákroky. Nikdo již nepochybuje, že má Rodrigo opravdu velký osobní problém, ale on sám si to nehodlá připustit.

Po nedávné úpravě nosu mu odpadl kus tkáně. Podobné potíže má i s obličejem. Kvůli tomu také musel zrušit účast na večírku po udílení filmových Oscarů.

Živý Ken modifikuje nejen obličej, ale snaží se i o vypracovaný vzhled svého těla, stejně jako má jeho plastový vzor. Potíž je v tom, že Rodrigo je sportovní antitalent a pohyb nemá rád. Nevadí, i tady si pomáhá nejrůznějšími zákroky.

Nyní se alespoň pravidelně věnuje józe pod dohledem své osobní trenérky.

Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.