Miss Jandová: První fotky po návratu z psychiatrické léčebny! | Moje zdraví

Miss Jandová: První fotky po návratu z psychiatrické léčebny!

10. března 2017 • 02:02

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (28) je po hospitalizaci v psychiatrické léčebně v Bohnicích opět před objektivem foťáku! A dokonce krásnější než kdy dříve. „Odpočinek“ jí evidentně prospěl!

Od října loňského roku se na veřejnosti téměř neobjevovala. Vypadalo to, že se modelka Zuzana Jandová stáhla do ústraní. Až nyní se ukázala na veřejnosti. První zakázka od jejího kolapsu jakoby křičela do světa: JSEM ZPĚT! „Se Zuzkou jsme nafotili krásné a neskutečně sexy fotky. Na place byla pohodová, veselá a rozzářená jako sluníčko,“ popsal atmosféru focení Radim Kořínek, který s atraktivní Misskou spolupracoval už několikrát.

Největší radost z těchto krásných snímků budou mít modelčiny přátelé. Ti se o ní velmi strachovali, když ji v říjnu 2016 sanitka odvezla do psychiatrické léčebny, kde byla umístěna na uzavřené oddělení. Před kolapsem modelka plánovala vernisáž svých fotek, jenže...

„Jeden z hlavních sponzorů ale na poslední chvíli spolupráci odřekl. Ohrožení celého projektu a z toho plynoucích dalších závazků srazilo Zuzku na kolena. Přestala komunikovat a uzavřela se do sebe,“ prozradil už dříve deníku Aha! zdroj z okolí krásky Zuzany Jandové s tím, že právě to vedlo k její následné hospitalizaci.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.