Novoroční předsevzetí plné sexu: Co letos udělat jinak, aby z vás v posteli byla dravá šelma | Moje zdraví

Novoroční předsevzetí plné sexu: Co letos udělat jinak, aby z vás v posteli byla dravá šelma

Novoroční předsevzetí plné sexu: Co letos udělat jinak, aby z vás v posteli byla dravá šelma
... • Autor: istock.com
29. prosince 2022 • 14:00

Znáte to. Začátek roku a vám se hlavou hodí vše, co je potřeba udělat jinak. Tak to ten letošní rok vezmeme od podlahy a zaměříme se na to, jak být v posteli tou největší dračicí. Láska totiž možná prochází žaludkem, ale svíčkovou můžeme uvařit kdykoliv.

Sex nás sbližuje, učí nás poznávat nejen své tělo, ale i tělo svého partnera a také naslouchat. Potřebám svým a těm mužským. Sex možná není všechno, ale jakmile funguje, máte v rukávu tu největší zbraň. Co dělat, aby to v posteli mělo grády?

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální mapováníVIDEO 

Milujte své tělo

Je totiž úplně jedno, jestli vážíte 45 nebo 60 kg. To, s jakou dávkou lásky k sobě samé přistupujete, z vás nakonec udělá hvězdu postelové scény. Nevěříte? Muži se shodují na tom, že nejvíc sexy vlastnost je na ženě bezesporu její sebevědomí. Proto si věřte, určitě máte proč. 

Neupozorňujte na své nedostatky

Přesně tak. Neříkejte partnerovi věty typu: „Nevypadám při tom tlustá?“, „Byl jsi se mnou spokojený?“, protože věřte nebo ne, kdyby jste mu připadala tlustá nebo ho sex s vámi nebavil, už dávno by vás vyměnil za Marii, která by jeho touhy plnila jak na běžícím pásu. Navíc toho, co o sobě druhým neřekneme, si málokdy také všimnou. Je to především o tom, že často samy sebe vidíme kritičtěji, než nás vidí ostatní. 

Experimentujte

Misionář je čas od času fajn, ale fungující vztah a věčně o sexu přemýšlející muže dlouho bavit nebude. Je potřeba, aby z vás byla liška bystrouška. Nákup sexy prádelka a k tomu mašle důmyslně uvázaná kolem pasu vašeho partnera nasměrují tím správným směrem. 

Překvapte ho

Je váš muž dlouho v práci, a když přijde domů, svalí se na pohovku a tím to hasne? Pak mu musíte rozsvítit. Jak? Tím, že uvaříte dobrou večeři a u dveří zapálíte svíčky. Vztah je práce a neustále se o něm musíte učit. Muž se totiž nikdy za žádných okolností nesmí nudit. Tak mu tu nudu často nedopřávejte. 

Buďte tajemná

Sem tam si odskočte na nákupy bez něj. Stejně víte, že ho to nebaví, a až se vrátíte, udělejte mu módní přehlídku. Co na tom, že většina z vašeho nákupu je spodní prádlo. Zimu řešit nemusíte, váš partner vás jistě brzy zahřeje. 

Nebojte se změn

Je váš sex většinou rychlovka? Pak ho hezky potrapte pomalou předehrou. Čím déle vás to bude bavit, tím lépe. Anebo na to jděte jinak a pošlete mu do práce erotickou fotku. Samy uvidíte, že přijde domů jedna dvě. Partner se totiž musí těšit. A vy jste ta, která má ve svých rukou moc ho navnadit tak, jak je potřeba

Víte, jaké jsou nejoblíbenější pozice během milování?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.