Je vám zima? Tyhle sexuální pozice vás zaručeně zahřejí | Moje zdraví

Je vám zima? Tyhle sexuální pozice vás zaručeně zahřejí

Je vám zima? Tyhle sexuální pozice vás zaručeně zahřejí
Autor: Profimedia
6. ledna 2023 • 06:00

Pokud nepatříte mezi jedince, kterým je neustále teplo, je třeba hledat jiné způsoby, jak se rychle a účinně zahřát. Sex je aktivitou, která pomůže, a hlavně není od věci na něm pracovat.

Pokud nejste zrovna milovníkem zimy a pochmurného počasí, vybízí se tyto dny spíše k tomu, abyste zalezli pod peřinu se svou partnerkou či partnerem, pustili si relaxační hudbu či nějaký film a krásně se pod teplou dekou pomilovali. Pokud chcete navíc se svou polovičkou docílit dokonalého orgasmu, držte se níže uvedených rad.

Video se připravuje ...
Umělec maluje polohy pro nejlepší orgasmus do kávové pěny. Podívejte se, které to jsou!VIDEO 

„Misionář“ nemusí být nuda

Možná si říkáte, proč sem zařazujeme tuhle polohu, kterou zná přece každý. My vám ale ukážeme, že i při ní si můžete užít hodně zábavy a navíc docílit dokonalého orgasmu. Takže jak začít?

Nebudeme chodit kolem horké kaše a co nejjednodušeji vám vše popíšeme. Samozřejmě ve vší slušnosti. Misionář je sexuální poloha, při které jste k sobě s partnerem natočeni čelem. Je dobré nespěchat a dát si záležet, protože čím více se budete partnera dotýkat, tím větší teplo i následné uvolnění vytvoříte. A třešnička na dortu – při orgasmu si můžete koukat do očí. Máte přece rádi toho, na koho se díváte?

Buďte kreativní

Už vás štve, jak partner neustále kouká do monitoru svého notebooku u pracovního stolu? Tak se vedle něj a jeho počítače vyšpulte a uvidíte, že ho to klidným rozhodně nenechá. Nebojte se zkoušet neobvyklá místa a dotýkat se partnera na místech, která by vás předtím nenapadla. Jak už víme, kontakt s pokožkou zajistí to, že se skvěle uvolníte. A uvolnění je tím, co vám následně umožní si sex užít na maximum.

Chcete se zahřát?

Pokud je vám opravdu zima, i když jste pod peřinou v posteli, lehněte si na bok a nechte partnera, ať si ve stejné poloze lehne za vás. Může vám tak dráždit ňadra, líbat vás a přitom vás krásně pomiluje. Nebo jen můžete ležet a on vám bude pomocí malého vibrátoru dráždit klitoris a stimulovat váš bod G. Zkrátka dokonalost sama.

Poloha „69“ trochu jinak

Tradiční „devětašedesátka“ je sice hodně intimní záležitost, ale těla při ní k sobě zrovna moc přitisknutá nemáte. Pokud si ale dáte přes svá těla při této pozici deku, objevíte najednou něco úplně nového. Budete tak dokonale synchronizovaní a navíc si vaše těla budou navzájem předávat mnohem více tepla.
Nebude vám zima a nebudete tak zaručeně spěchat k vyvrcholení, ale společné chvíle si budete mnohem déle vychutnávat a užívat.

Co takhle „lotosový květ“?

Nebojte se, zahrádkařit nebudeme. Samozřejmě se jedná o sexuální polohu, jejíž další označení je například poloha „spojení slunce a měsíce (YAB-YOUM). Jedná se o polohu, kterou by každý člověk měl aspoň jednou za život vyzkoušet. Muž sedí v „lotosové pozici“. Je opřený a žena si na něj „sedne“. Muž v podstatě nic moc nedělá a nechává ženu, aby si vše korigovala sama. Vyznavači
tantrických masáží tuto pozici milují a podle nich je to v podstatě i forma meditace.

Sex k našemu životu patří stejně jako voda a vzduch. Nebojte se proto zkoušet nepoznané a své tajné představy občas přenést do reality. Věřte, že váš partner to plně ocení.

 Víte, kolik sexuálních pozic vyzkoušíme během jednoho styku?

Autor: Daniel Mareš, Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.