KetoMix dieta – snadná cesta ke štíhlé postavě, bez pohybu a hladovění | Moje zdraví

KetoMix dieta – snadná cesta ke štíhlé postavě, bez pohybu a hladovění

KetoMix dieta – snadná cesta ke štíhlé postavě, bez pohybu a hladovění
Autor: Shutterstock
9. listopadu 2020 • 14:46
Prezentace klienta • 

Snažíte se zhubnout rychle a efektivně, ale už máte dost nefunkčních diet? Chcete se najíst, shazovat kila i bez cvičení a předejít obavám z jojo efektu?  Tak právě pro vás je řešením proteinová dieta KetoMix vám ukáže, že to jde i jinak.  Splnit si sen a získat novou postavu už nemusí být nic těžkého. KetoMix dieta je postavena na velmi jednoduchém a cíleném hubnutí partií, které pro vás jsou stěžejní.  Stačí k tomu pouze vaše odhodlání. Uvidíte sami, že i bez cvičení a s plným žaludkem jde vše jednoduše a rychle. Všechna jídla jsou plná vitamínů, minerálních látek a vlákniny, kterou v době hubnutí potřebujete.

Začátek diety KetoMix pro vás bude hned příjemnější se zjištěním, že budete pětkrát denně jíst, mít k dispozici velké množství zeleniny a vše bez nutnosti pohybu.. Spolu s pitným režimem již po 3 dnech zjistíte, že jdou kila dolů. A jak tedy docílíte toho, že váš přebytečný tuk zmizí? Dieta KetoMix využívá biochemické reakce těla, zvané ketóza. Zní to složitě, ale nic těžkého na tom není. Pokud tělu omezíte cukry, začne je nahrazovat ketony. Což jsou látky, které tělo začne vytvářet z energie vašich tukových zásob, aby nahradilo právě cukry. A tak kila začnou ubývat. Funguje to na každého, bez rozdílu věku nebo pohlaví. Vybírat si mohou i vegetariáni, celiaci či vegani.  A v kombinaci s tím, že stále pravidelně jíte, je to neuvěřitelně snadné a skoro až neuvěřitelné. Ale opravdu je tomu tak. 

Autor: Shutterstock

Široký výběr KetoMix jídel, z větší části chuťově nerozeznatelných od klasických variant, které si můžete objednat na Ketomix.cz, hravě skloubíte s novým životním stylem a bude vás to ještě bavit. Pravidelný přísun ketonových jídel vás naučí nebrat jídlo jako svého nepřítele, ale naopak vás naučí pravidelnosti a pochopíte také to, jak důležité je nestrádat a jíst. Budete překvapeni jak rychlé a snadné to je.  Všechna jídla jsou plná vitamínů, minerální látek a zdravých proteinů. Omezovat se nebudete opravdu v ničem. Vybírat můžete opravdu z velkého portfolia, které obsahuje nejen koktejly, palačinky, kaše, omelety, ale také velmi oblíbené pečivo. Ano, i během diety KetoMix si můžete dopřát nadýchanou nízkosacharidovou housku či lahodný proteinový chleba. Pokud máte pocit, že vám bude chybět sladkost tak věřte, že i na to je lehká pomoc v podobě výborných nízkosacharidových čokolád, vláčných sušenek. Jestli se řadíte do skupiny, kterou osloví především slané neřesti, tak i pro vás je výběr opravdu široký přes křupavé chipsy, nachos až po několik druhů sušených mas.

Autor: Shutterstock

Nezbytný je během KetoMix diety i pitný režim, který můžete vedle blahodárné vody doplnit např. sirupem s pomerančovou příchutí nebo se zahřát s bylinnou směsí či instantní kávou v několika příchutích, které podporují redukci váhy.  A kdybyste náhodou měli dotazy či nejasnosti, po celou dobu - od vašeho rozhodování až po fázi po dietě - vám budou k ruce KetoMix výživové poradkyně. Balík s produkty vám dorazí až domů, tedy nemusíte složitě řešit, stačí se jen rozhodnout a udělat si radost.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.