Gwyneth Paltrow, vévodkyně Kate i Simona Krainová. Jak dřou slavné krásky? | Moje zdraví

Gwyneth Paltrow, vévodkyně Kate i Simona Krainová. Jak dřou slavné krásky?

29. července 2019 • 06:00

Víte, co má většina slavných krásek společného? Samozřejmě perfektní vzhled a především dokonalou postavu. Aby si ji udržely, musí na ní ale denně tvrdě dřít. Spousta z nich sází na jógu, ale některé celebrity se pouští i do odvážnějších sportů, jako je třeba box. Podívejte se, jak cvičí Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow nebo třeba Simona Krainová.

Na první pohled se zdá, že křehké krásky plavně plující po červených kobercích neuzvednou ani deko a tvrdý trénink jim nic neříká. To je ovšem velký omyl. Hollywoodská herečka Halle Berry si umí dát v tělocvičně pěkně do těla a modelka Cindy Crawford si udržuje fyzičku dokonce boxováním. Cvičení ale věnuje spoustu času i řada dalších celebrit.

Eva Longoria (44)

Jistě si pamatujete představitelku Gabrielle ze seriálu Zoufalé manželky. I ona byla po dlouhá léta tak trochu zoufalá, teď se ale stala příkladem hodným následování. Eva Longoria porodila loni ve svých třiačtyřiceti letech svého prvního syna, kterého má s manželm José Bastónem (51). Herečka na miminko dlouho čekala, dokonce se stihla dvakrát vdát a rozvést. Vzhledem k tomu, že má dítě v pozdějším věku, musí na své postavě tvrdě pracovat, a tak si dává do těla v posilovně. „Miluju jógu, ale můj aktuální cvičební plán je více o posilování,“ prozradila Eva a dodala: „Svému tělu jsem dala čas, aby se dalo dohromady po těhotenství a porodu. Stvořilo nového člověka, nový život, takže jsem opravdu nechtěla tlačit na pilu, co se týče vracení se zpátky do formy." Nutno dodat, že v bikinách se ukázala už 10 měsíců po porodu syna a vypadala skvěle.

Simona Krainová (46)

Jako topmodelka Simona dobře ví, že o svou krásu musí denně pečovat. K tomu, aby dosáhla takových úspěchů, jaké se jí podařily, ale zdaleka nestačí jen pěkná tvář. Pár let před padesátkou tak Krainová aktivně cvičí a ráda běhá. Na Instagramu zveřejňuje fotky, na kterých se chlubí tím, kolik a jak rychle stihla uběhnout. "Je potřeba stále zvyšovat náročnost a občas měnit terén, jinak vás to bude nudit, protože vaše tělo si na vše dokáže velmi rychle zvyknout, a nezaznamenáte žádný progres. Dnes jsem si dala pěkně na pr... Téměř 2 km kopec, o kterém se mi ještě před rokem ani nezdálo, že bych mohla dát... dnes s prstem v nose," napsala Simona k fotce, kterou najdete v naší fotogalerii.

Kate Middleton (37)

Vévodkyni z Cambridge se rozzáří oči pokaždé, když dostane možnost se pořádně protáhnout. Díky tomu, že se v mládí věnovala několika sportům, si dnes i po třech dětech udržuje skvělou postavu. Kate vystudovala dějiny umění, ale už od dětství se aktivně věnovala tenisu, hokeji, basketbalu a atletice. Dnes už se sportovních aktivit účastní především při společenských událostech, nejčastěji v doprovodu svého manžela, britského prince Williama. S ním mají sport jako oblíbený koníček.

Na to, jak cvičí další slavné krásky, se podívejte v následující fotogalerii: 

 

Sledujete MS v basketbalu? On-line přenos zápasu ČR-Polsko sledujte zde.

Autor: Marie Bezděková
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.