Manžel se stal mou nejlepší kamarádkou. Neuvěřitelný příběh | Moje zdraví

Manžel se stal mou nejlepší kamarádkou. Neuvěřitelný příběh

31. července 2018 • 08:00

Po šesti letech manželství se rodinný život převrátil naruby.

Jednačtyřicetileté Claire Atkins z Langworth v Lincolnshire se stala věc, kterou by nechtěla zažít žádná manželka. Po šesti letech manželství a třech narozených dětech se její intimní život s manželem dostal až k bodu mrazu. Nešťastná Claire usoudila, že si manžel našel milenku. Jenže ten se Claire v slzách přiznal, že si celý život přeje být ženou a že už nemůže dál.

Claire utrpěla šok. Nevěděla, jak se s novou situací vypořádat. Zůstala však silnou ženou a nechala manžela Marcuse, aby prodal svou oblíbenou motorku a peníze z prodeje věnoval na vysněnou proměnu. Pevný vztah, i když ne manželský, vydržel této dvojici i po Marcusově transformaci na Celeste. Obě ženy se staly nejlepšími přítelkyněmi a pečují o své tři děti. Chodí spolu nakupovat oblečení a módní doplňky a o víkendech vyrážejí za večerní zábavou, kde pokukují po mužích.

„Říkaly jsme si, že takhle se nám oběma žije lépe, než když jsme manželé,“ shodují se ženy.

"O víkendech společně vyrážíme za zábavou a můžeme prohlásit, že jsme nejlepší kamarádky. Navzájem se podporujeme a přejeme si, aby si každá z nás našla mužského protějška podle svého gusta. Naštěstí máme každá jiný vkus, takže si do zelí nelezeme.“



Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.