Co přimělo tuto dámu přestat si vytrhávat obočí? | Moje zdraví

Co přimělo tuto dámu přestat si vytrhávat obočí?

Co přimělo tuto dámu přestat si vytrhávat obočí?
Přijala svou přirozenou krásu a žije se jí lépe • Autor: profimedia.cz
15. května 2018 • 06:00

S úpravou obočí začala kvůli posměškům spolužáků již ve 13 letech.

Umělkyně Shari Loeffler z New Yorku měla vždy velmi husté obočí. Styděla se za to a pečlivě si ho vytrhávala. Nesnesla nelichotivé poznámky od svých spolužáků. I na vysoké škole. Ale od minulého roku je vše jinak.
Jako matka tří dcer se jim rozhodla Shari jít tím nejlepším příkladem a přijmout vlastní vzhled, ať je jakýkoliv. Všechny pinzety z domu schovala a za svým rozhodnutím si pevně stála.

Shari si začala vytrhávat obočí, když jí bylo pouhých třináct a půl roku. Bylo jí nepříjemné snášet posměšky svých spolužáků. Během následujících 24 let s úpravou obočí pokračovala až do léta 2017. V té době žila s rodinou na farmě v Long Islandu.

Ponoření do přírody jí umožnilo lépe sledovat své vnitřní pocity a postoje a její krása byla jedním z nich. Rozhodla se, že přijme svůj přirozený vzhled a přestane si po zbytek léta vytrhávat obočí. Tak byla zaseta první semena jejího sebepřijetí.

Jako matka tří dcer, které jsou každá jiná, věděla, že pokud je bude učit, aby přijaly svou přirozenou krásu, musí ji nejprve přijmout sama.

Nejmladší dcera je totiž Shari velmi podobá, a tak je pravděpodobné, že by mohla čelit podobně nepříjemným narážkám na svůj vzhled.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.