To je učitelka ze školky! A děti se baví, nebo bojí? | Moje zdraví

To je učitelka ze školky! A děti se baví, nebo bojí?

20. května 2018 • 06:00

Ideální spojení práce a koníčku.

Dvacetiletá Estrella Michelle z Mexika miluje cosplay (převlékání se ve filmové a komiksové hrdiny) a zároveň je učitelkou v mateřské škole.

Nejraději se stylizuje do charakteru panenky a její vzhled sklízí pravidelné úspěchy. K úpravě svého vzhledu v animovanou postavičku Estrella využívá make-up a speciální kruhové oční čočky, aby měla co nejvěrnější pohled panenky. Slečna učitelka je také majitelkou rozličných paruk.

Svou vášeň k vytváření kostýmů poprvé objevila na střední škole. Před třemi roky se poprvé odvážila vyrazit v bizarní podobě živé panenky.

„Děti milují, když vidí velkou panenku, s make-upem a v dětských šatech. Skvělé jsou načechrané sukně, protože se v nich cítím pohodlně. Tento styl se mi zalíbil nejvíc a až později jsem se dozvěděla, že se mu říká živá panenka,“ říká Estrella.

„Líbí se mi, když se dívky převlékají za panenky, a také, kdy se další lidé stylizují do svého oblíbeného hrdiny z filmu či počítačové hry a převedou je do reálného života,“ dodává.

Z nenávistných komentářů, které na sociálních sítích Estrella sklízí vedle pochval, se snaží nic si nedělat.

„Někteří lidé si najdou jakoukoliv záminku, aby mi napsali něco ošklivého. Jejich komentáře si ale nepřipouštím,“ dodává.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.