Proč? Mladík toužil po hadím jazyku. Podívejte se na výsledek | Moje zdraví

Proč? Mladík toužil po hadím jazyku. Podívejte se na výsledek

24. května 2018 • 06:00

Vrozená vada nebo následek úrazu? Kdepak.

Veterinární asistent James Reeve-Shillito po hadím jazyku toužil od dětství. A nyní, v osmadvaceti letech, se mu sen splnil. „Stačil k tomu skalpel, dvacet minut na zákrok, který jsem podstoupil v Londýně, a pět set liber,“ říká James.

„Samotný zákrok nebyl bolestivý, ale když jazyk otekl, bylo to dost nepříjemné. Trvalo to asi pět dní. Nemohl jsem moc jíst ani pít. Nejhorší bylo to množství slin,“ dodává. Po vyndání stehů už to prý bylo mnohem lepší.

S výsledkem zákroku je James velmi spokojený. „Je to jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy udělal. Piercing a tetování je dnes běžně přijímané zdobení těla,“ říká.

„Někteří známí i příbuzní vůbec netuší, že mám hadí jazyk, dokud jim ho neukážu.“

V netradičním zdobení těla našel zálibu již na začátku dospívání. Svůj první piercing a tetování si nechal udělat, když mu bylo pouhých 14 let. Po rozdvojeném jazyku toužil od 13 let, ale cítil, že jde přeci jen o velmi výraznou „ozdobu“. Tak si ještě několik let počkal.

A co je na hadím jazyku tak vzrušující? „Mohu například olizovat obě strany úst najednou. Ale zase je pravda, že s lízáním zmrzliny mám docela problém,“ říká James.

James žije se svým přítelem Davidem v britském Peterboroughu již šest let. Byl to právě David, který svého partnera v netradiční ozdobě úst podpořil.

"Pokud jste ochotni vzdát se týdne spánku, dostatku jídla a přečkáte tu strašlivou chuť v ústech, pak do toho jděte také,“ dodává hadí muž.

Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.