Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Když pleť potřebuje zázrak: Kolagen a dračí krev. Co všechno dokážou?

13. října 2022 • 14:00

Nasyťte svoji pleť živým kolagenem s dračí krví a získejte zpět mládí pro svoji pleť. Pro ty, kteří preferují pro sebe to nejlepší.

Převratné řešení na vrásky a unavenou pleť. Exkluzivní novinka obsahuje nejvzácnější hydrát nativního živého kolagenu nové generace, zpracovaný autorskou technologií Inventia – Triple Helix Formula, a magickou ingredienci, tzv. dračí krev. Dračí krev je tmavě červená míza ze vzácného dračího stromu, kterou strom po narušení vylučuje na svoji ochranu, regeneraci a hojení.

Video se připravuje ...
Kolagen na pleť – který vybrat a jak funguje?VIDEO 

„Živý kolagen v podobě hydrátu přináší překvapivé výsledky nejen v oblasti krásy, ale i regenerace,“ říká na základě osobní zkušenosti významný plastický chirurg a celoživotní sportovec doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc.

„Jedinečná kombinace přírodních, biologicky aktivních látek působí proti vráskám a dodává pokožce zdravý a mladistvý vzhled. Dochází k velmi výraznému zmenšení délky i hloubky vrásek, k šetrnému odstranění odumřelých kožních buněk a velmi snadnému pronikání aktivních látek do pokožky. Ta tak získává mladistvou pevnost, jas, svěžest a hedvábnou jemnost…“ říká Eva Sojková (*1954), zakladatelka poradenského kolagenového centra Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ, která se v rámci zkušebních programů více než 30 let zabývá účinky různých druhů kolagenů.

PRO KOHO JE SÉRUM VHODNÉ

Přírodní, biologicky aktivní a hypoalergenní sérum je vhodné pro všechny typy pleti, mladou, zralou i velmi citlivou, aknózní a problematickou. Oceníte ho i na unavenou, povadlou, stresovanou a stárnoucí pleť se sklonem k tvorbě tmavých skvrn. Receptura bez parabenů a jiných konzervantů.

POUŽÍVÁNÍ JE I V DOMÁCÍCH PODMÍNKÁCH NAPROSTO JEDNODUCHÉ

Minimální množství séra se nanáší na vlhkou pleť vždy jako podklad pod kosmetiku nebo make-up, proto se nemusíte vzdát své oblíbené kosmetické značky. Pro rychlý nástup účinků nebo při deficitu kolagenu vlivem věku, stresu a únavy podpořte omlazující a regenerační procesy vnitřním používáním kolagenového doplňku stravy INVITA SKIN BEAUTY pro krásnou pleť, pružné tělo, ohebné klouby a zdravé vlasy a nehty.

10 PROBLÉMŮ, JEDNO ŘEŠENÍ

1. Aktivně působí proti vráskám a dlouhodobě předchází vzniku nových.

2. Stimuluje tělo k produkci vlastního kolagenu.

3. Viditelně omlazuje a zlepšuje celkový vzhled pokožky.

4. Zpevňuje kontury obličeje.

5. Šetrně odstraňuje kožní buňky a urychluje regeneraci svrchní vrstvy pokožky.

6. Výrazně zlepšuje hydrataci, pevnost, pružnost, jemnost a elasticitu pokožky.

7. Rozjasňuje a sjednocuje barevný tón pleti.

8. Částečně zesvětluje tmavé skvrny a jizvičky po akné.

9. Má vyživující, zklidňující a revitalizující účinky, redukuje kožní nerovnosti.

10. Vytváří na pokožce ochranný film, zabraňuje ztrátám vlhkosti a dehydrataci.

Celý článek si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Moje zdraví, které koupíte na stáncích. Předplatné pořídíte z pohodlí vašeho domova na www.ikiosek.cz/mojezdravi nebo přes predplatne.cnc@cpost.cz.

Autor: redakce Moje zdraví
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.