Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Jak snadno eliminovat nespavost, stres, napětí a deprese? S AVS přístrojem to bude hračka!

16. května 2022 • 14:00

AVS přístroj má vynikající účinky: odstraní stres a únavu během minut nebo rychle eliminuje deprese, úzkosti a nespavost. Snižuje vysoký krevní tlak, zrychluje učení, dobře si poradí s ADHD a užitečný je i na podporu imunity, což se projevilo právě při epidemii covidu.

Biomedicínský AVS přístroj se skládá ze speciálních brýlí, sluchátek a ovládací jednotky. Vyberete si příslušný program, například „Rychlá eliminace stresu“, a spustíte start. Brýle a sluchátka vysílají frekvenci, která přeladí mozek a biorytmy. Během minut cítíte, jak vás opouštějí stresové myšlenky a začíná nastupovat stav duševního klidu, nadhledu a dobré nálady. Uživatelé to popisují tak, že 20 minut této hluboké relaxace se vyrovná hodinám kvalitního spánku.

Video se připravuje ...
Podívejte se na deset tipů, jak se lépe vyspatVIDEO 

Obdobné je to u dalších účinků. Nemusíte se přitom obávat techniky – ovládání je skutečně velmi jednoduché a používání příjemné! Vědci při vývoji AVS technologie zodpověděli, proč lidé ve vlaku rádi usínají. Údery kol o kolejnici totiž pulsují v poměrně pomalé frekvenci. A ta je v mozku vyhrazena pouze pro spánek. „Pokud budete vystaveni pomalé světelné a zvukové frekvenci, mozek se na ni přeladí a vy automaticky usnete,“ vysvětluje americký vědec Thomas Budzinski, Ph.D., který se vývoji AVS věnoval jako jeden z prvních v rámci výzkumu NASA.

Mimochodem: tuto technologii AVS (= audiovizuální stimulaci) vyvíjelo několik set vědců včetně dvou nositelů Nobelovy ceny. Největší význam má zřejmě pro eliminaci stresu a napětí. To je podle lékařů klíčové, protože stres zhoršuje přes 70 % nemocí.

Nejvíce používané možnosti AVS přístrojů v ČR:

  • okamžité odstranění stresu a únavy;
  • definitivní náprava nespavosti, depresí, úzkostí;
  • získání nadprůměrné psychické odolnosti;
  • zrychlení učení.

Doc. MUDr. Vladimír Kříž,

bývalý místopředseda České fyziatrické společnosti:

„Pomocí jednoho z AVS přístrojů, které vlastním, bojuji úspěšně například s nespavostí. Tělo relaxuje, a tak se přirozeným způsobem zbavuje stresu. Stejným způsobem se někteří lidé léčí z vysokého krevního tlaku, migrén, prostě malých velkých nemocí, které nám denně komplikují život.“ U nás mají AVS přístroje poměrně dlouhou tradici: v roce 1995 je začali používat první čeští lékaři i samouživatelé. Uživatelé jsou v drtivé většině s účinky spokojeni – podle výzkumu agentury Agma je to celých 98 %. A polovina z nich dokonce uvádí, že účinky předčily jejich očekávání. AVS přístroje lze jen doporučit, zvláště pro dnešní dobu: jsou účinné, bezpečné, bez jakýchkoliv vedlejších účinků. A jsou vlastně přirozené: napravují zdravotní nerovnováhu, kterou jsme si svým životem v industrializované společnosti způsobili.
Mgr. Vítězslav Brabec

Celý článek si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Moje zdraví, které koupíte na stáncích. Předplatné pořídíte z pohodlí vašeho domova na www.ikiosek.cz/mojezdravi nebo přes predplatne.cnc@cpost.cz.

Autor: redakce Moje zdraví
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.